Kakvo mi predstoi840x500

Инициатива "Какво ми предстои" - акценти

Инициатива „Какво ми предстои” за пациенти, които извърват ин витро/ICSI процедура в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Запишете си час за безплатна информационна среща на регистратурата на болницата или чрез контактния ни център на тел. 02 920 09 01.  

Инициатива "Какво ми предстои"

Нашият екип ежедневно полага усилия, за да предоставя най-доброто медицинско обслужване и грижа за вас! В нашата работа ние се ръководим от принципа, че вашата информираност е изключително важна за успешния изход от лечението.

Именно за това предлагаме тази инициатива, насочена към всички, на които предстои инвитро процедура в АГ болница „Д-р Щерев”. В нейните рамки осигуряваме персонален консултант, който ще бъде на ваше разположение в хода на процедурата, ще отговаря на вашите въпроси и ще ви осигурява допълнителна подкрепа, когато имате нужда. Тази нова услуга е напълно безплатна за пациентите на нашата болница.

Инициатива „Какво ми предстои” стартира с начална среща с Вашия персонален информационен консултант за предстоящата Ви процедура. В нея ще бъдете запознати със:
- Стъпките, през които ще преминете по време на инвитро процедурата в нашата болница;
- Информация за лицата за контакт и каналите за комуникация по различни въпроси в Медицински комплекс „Д-р Щерев”;
- Персонални съвети за справяне със стреса и притеснението

По време на срещата Вие и вашият партньор ще имате възможност да отправите всички въпроси относно техническата част и етапите на ин витро процедурата, които не сте имали възможност да зададете на вашия лекуващ лекар. Ще имате възможност да обсъдите и евентуалните Ви притеснения, както и да получите персонални съвети за емоционална подкрепа в хода на Вашето лечение. Като комплимент ще получите комплект от информационни материали и подаръци от нашите партньори.

Инициатива „Какво ми предстои” не заменя връзката лекар – пациент, а цели да предложи информация, внимание и допълнителна грижа по време на  предстоящата Ви процедура и лечение в Медицински комплекс „Д-р Щерев”!

Заявете своята безплатна информационна среща с персоналния консултант на регистратурата на болницата или на контактния ни център телефон: 02 920 09 01!

Очакваме ви!
Запишете сега своята среща "Какво ми предстои"

Запишете си час за безплатна информационна среща на регистратурата на болницата или чрез контактния ни център на тел. 02 920 09 01.  

Видео: Нашите репродуктивните специалисти

Те застават до вас по нелекия път към мечтаното бебе. Те се борят неуморно за създаването на новия живот. Те носят радост за вас, доверилите ни се пациенти. Те са нашите акушер-гинеколози, репродуктивни специалисти. Гледайте нашия специален видеоклип, подготвен с признателност за всеотдайния им труд и благородното призвание да помагат на доверилите им се двойки да изпитат най-голямото семейно щастие – звънкия смях на бебе у дома!

Инициатива "Какво ми предстои" - обобщение

С над 30 години успехи в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс „Д-р Щерев” е помогнал на хиляди български жени и двойки да изпитат най-голямата радост – звънкия смях на бебе у дома. Над 7 000 са вече децата, появили се след прилагането на различни асистирани репродуктивни техники и допълнителни модерни методи за лечение на стерилитет под вещата намеса на акушер-гинеколозите, ембриолозите и биолозите на болницата.

Инвитро