Първо посещение при нас

При Вашето първо посещение в Медицински комплекс “Д-р Щерев” ще бъдете посрещнати в централно фоайе от нашите служители на Фронт офис (информация) или директно на регистратурата ни. Научете повече какво да очаквате, когато ни посетите.

Научете повече

parvo_poseshtenie_840x500

Видео "С изключителна грижа за пациента"

За да гарантираме максимални удобства и удовлетвореност на доверилите ни се пациенти екипът ни полага сериозни усилия да предлагаме също така и добро немедицинско и административно обслужване в нашата болница. Гледайте един специален клип за административните ни звена за контакт с пациентите и научете повече за иновативните практики, които стоят зад нашата нова интернет страница, зад информационната ни система, зад контактния ни център, фронт офиса ни, нашата регистратура и каса и Дните на отворените врати в родилното ни отделение.

#ResourceNotFound: Labels, Accents#
 • Инвитро

  С близо 30 годишен опит в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" е помогнал на хиляди жени и двойки да изпитат голямата радост на родителството.

  Научете повече
 • Раждане

  Сигурно и спокойно раждане при опитни специалисти в комфортна среда. С нашата грижа и внимание тук ще се почувствате като у дома си.

  Научете повече
 • Бременност

  Доверете се на водещите АГ и фетални специалисти в България. Надлежното проследяването на бременността и добрата пренатална грижа значително подобряват качеството на бременността и вероятността за раждането на здраво и доносено бебе. 

  Научете повече
 • Оперативна гинекология

  Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

  Научете повече

Издаване на медицинска и друга документация

Нашите инициативи за пациенти

Ние създаваме с нашите пациенти общност на доверие и приятелство. Нашият връзка не приключва с успешното лечение, проследяването на бременността и раждането, а продължава дълги години напред.

Новини
 • Медицински комплекс „Д-р Щерев“ стартира партньорство с иноваторите от Bulgar Biotic

  Bulgar Biotic предлага иновативни пробиотици от ново поколение, произведени в България – Bactojoy. Те са създадени да подпомагат нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и естествено укрепват защитните функции на организма. Компанията предлага серия от полезни и вкусни продукти, които пациентите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще могат да опитат.

 • Екипът на новия Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев” се разширява

  От 28 май още един доказал се акушер-гинеколог започна да преглежда в новия Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ в сърцето на София на ул. „Ами Буе” №54. Д-р Дениза Алекиева става част от екипа ни, който под ръководството на проф. Атанас Щерев ще приема пациенти и ще им помага в лечението на инфертилитет и в подготовката за нормално раждане. ​

 • Д-р Веселина Яначкова с прегледи и в новия медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев”

  Екипът от специалисти, които ще помагат на дамите и двойките решили да станат родители в новия медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев” продължава да нараства. От 1 юни можете да си запишете час и при ендокринолога д-р Веселина Яначкова. Тя ще подпомага дамите, които срещат трудности при забременяване с точната си намеса и адекватно лечение.