abonament840x500

Абонамент за педиатрични грижи - акценти

Медицински комплекс „Д-р Щерев” има удоволствието да ви предостави възможност за ползване на комплексни здравни грижи за новородени, бебета и деца при преференциални цени чрез абонаментна услуга.

Пакетът “Педиатрични прегледи и консултации” по своята същност представлява абонаментна здравна грижа за детето.

Прегледите и консултациите по пакет с нашите педиатри могат да се ползват като профилактични или при възникнал проблем със здравето на детето. Програма “Детска консултация” е неразделна част от пакетите.

Абонаментен пакет за педиатрични грижи

Какво включва пакетът?

-Личен електронен картон на детето
-Преглед/консултация от специалист педиатър (12 пъти) – амбулаторни
-Лабораторни изследвания:
-Пълна кръвна картина (ПКК) – мануално (1 бр.)
-СУЕ (1 бр.)
-Глюкоза (1 бр.)
-CRP (1 бр.)
-Урина – ОХИ (1 бр.)
Пакетът е валиден 12 месеца от датата на закупуването му. Пакетът е индивидуален, при закупуване на втори пакет за дете от същото семейство се ползва 50% отстъпка от цената на втория пакет.

Цена на пакета: 299,00 лв.
Цена на пакета по Програма “Кредо престиж” (за деца, родени в Медицински комплекс "Д-р Щерев"): 249,00 лв.


Какви са Вашите предимства?

- Спестявате финансови средства – пакетната цена е по-ниска от цената заплащана самостоятелно за прегледи и изследвания;
- Пакетът е индивидуален – при закупуване на пакет, цената на пакета за всяко второ и следващо дете от семейството е с 50% отстъпка;
- Спестявате време – при отглеждането на дете, времето е от голямо значение за всички членове на семейството. Чакането на опашка пред кабинета на лекаря е сведено до минимум, а лабораторните изследвания се извършват на място;
- Осигурявате комфорт – гарантирате педиатрични прегледи и основни изследвания за проследяване развитието на вашето дете;
- Получавате възможност за отстъпки по Програма “Кредо престиж”;
- Получавате лично отношение, доверие и спокойствие.
Педиатрични грижи - свържете се с нас

За да си запишете час при педиатър или да научите повече за нашия абонаментен пакет за детска консултация, се обадете на контактния ни център: 02 920 09 01.

Видео: Педиатричният кабинет в Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Нашата грижа и внимание не приключва с проследяването на бременността и раждането на вашето съкровище. За най-малките сме създали приказен педиатричен кабинет с прекрасни педиатри, при които прегледите преминават с предразполагащо и персонално отношение към всяко дете. Гледайте специалното ни видео за нашия уникален педиатричен кабинет и лъчезарните ни специалисти д-р Иван Стаменов, д-р Милка Дикова и акушерка Илияна Йорданова.

Педиатрични грижи - обобщение

Повишаване на защитните сили на организма на детето чрез следене за правилния хигиенен режим на отглеждане, даване на съвети за провеждане на закалителни процедури, даване на указания за провеждане на препоръчителни имунизации. За всичко това ще ви помогнат нашите специалисти педиатри. Поинтересувайте се и за пакет за детска консултация в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Педиатрия