• Нашият педиатричен кабинет

    За комфорта и спокойствието на децата създадохме кабинет с уникална атмосфера, в която  всеки наш малък пациент се потапя в един красив и забавен морски свят от анимирани рибки, костенурки, миди и корали.

  • Детска консултация

    Детската консултация се извършва през различни периоди за бебетата до 1 година, прохождащите от 1 до 2 години и децат от 2 до 7 години и е неразделна част от нашия пакет „Педиатрични прегледи и консултации”.

  • Абонамент за педиатрични грижи

    Медицински комплекс „Д-р Щерев” има удоволствието да ви предостави възможност за ползване на комплексни здравни грижи за новородени, бебета и деца при преференциални цени чрез абонаментна услуга.

Видео: Педиатричният кабинет в Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Нашата грижа и внимание не приключва с проследяването на бременността и раждането на вашето съкровище. За най-малките сме създали приказен педиатричен кабинет с прекрасни педиатри, при които прегледите преминават с предразполагащо и персонално отношение към всяко дете. Гледайте специалното ни видео за нашия уникален педиатричен кабинет и лъчезарните ни специалисти д-р Иван Стаменов, д-р Милка Дикова и акушерка Илияна Йорданова.

Прегледи