Kakvo e vajno prez bremennostta840x500

Какво е важно да следим през бременността

Проследяването на бременността по световен стандарт е предпоставка за  раждането на здраво и доносено бебе. Вижте какво е важно да следите по време на 9-те месеца, за да се сигурно и спокойна за вашето здраве и здравето на носеното от вас бебе.


Научете повече

Нашите специалисти за проследяване на бременността

Нашите екипи

Видео: Нашите фетални специалисти

Те са лекарите, които се грижат за здравето на най-малките ни пациенти още в корема на мама. Те са тези, които ви показват усмивката, ръчичките и краченцата на вашето бебе още преди да се е родило. Представяме ви нашите фетални специалисти и част от Отделението по фетална медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Отделете десетина минути, за да се запознаете кога се извършват и каква информация предоставят за състоянието на бременната жена и нейното дете трите изключително важни високоспециализирани прегледа при специалист по фетална медицина – първи триместър скрининг тест, фетална морфология и късна фетална морфология с доплерово изследване.

Пакети за проследяване на бременност

Видео: I триместър на бременността

Отново ви срещаме с чаровния д-р АРТи от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, който този път ще Ви представи какво се случва в женския организъм през първия триместър от бременността и какви са най-важните прегледи и изследвания, които се извършват в този срок.

Още информационни видеа, свързани с грижите, предлагани в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, са достъпни и в нашия YouTube канал: https://www.youtube.com/user/ShterevHospital
Високоспециализирани прегледи при специалист по фетална медицина
Инициативи за бременни и бъдещи родители
Новини
  • Как ще работим на предстоящия национален празник

    На 22 септември България ще отбележи Деня на независимостта, който е национален празник и официален почивен ден. За спокойствието на нашите пациенти напомняме, че родилно и гинекологично отделения работят денонощно, за да отговорят на нуждите на всяка жена, доверила ни здравето си.

  • Запишете се за участие в календара на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ за 2021 г.!

    От години фотокалендарът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е символ на радостта и усмивките, споделени между екипа на болницата, пациентите и приятелите ни. Заснемането му пък е истинско събитие, в което участниците се включват с радост и с вълнението да застанат пред обектива на един от най-обичаните фотографи – Калина Арсова.

  • Д-р Мария Коновалова с безплатни прегледи в Националния кабинет по репродуктивно здраве в Перник

    На 20 септември (неделя) д-р Мария Коновалова ще извършва безплатни акушеро-гинекологични прегледи във втория в България Национален кабинет по репродуктивно здраве, намиращ се в Перник. Д-р Коновалова е сред най-опитните специалисти от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев” и е ръководител на на новия Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев”. ​

Важно за бременната жена