Kakvo e vajno prez bremennostta840x500

Какво е важно да следим през бременността

Проследяването на бременността по световен стандарт е предпоставка за  раждането на здраво и доносено бебе. Вижте какво е важно да следите по време на 9-те месеца, за да се сигурно и спокойна за вашето здраве и здравето на носеното от вас бебе.


Научете повече

Нашите специалисти за проследяване на бременността

Нашите екипи

Видео: Нашите фетални специалисти

Те са лекарите, които се грижат за здравето на най-малките ни пациенти още в корема на мама. Те са тези, които ви показват усмивката, ръчичките и краченцата на вашето бебе още преди да се е родило. Представяме ви нашите фетални специалисти и част от Отделението по фетална медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Отделете десетина минути, за да се запознаете кога се извършват и каква информация предоставят за състоянието на бременната жена и нейното дете трите изключително важни високоспециализирани прегледа при специалист по фетална медицина – първи триместър скрининг тест, фетална морфология и късна фетална морфология с доплерово изследване.

Пакети за проследяване на бременност

Видео: I триместър на бременността

Отново ви срещаме с чаровния д-р АРТи от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, който този път ще Ви представи какво се случва в женския организъм през първия триместър от бременността и какви са най-важните прегледи и изследвания, които се извършват в този срок.

Още информационни видеа, свързани с грижите, предлагани в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, са достъпни и в нашия YouTube канал: https://www.youtube.com/user/ShterevHospital
Високоспециализирани прегледи при специалист по фетална медицина
Инициативи за бременни и бъдещи родители
Новини
  • Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 6 до 12 декември

    На 8 декември (неделя) ще се проведе безплатната практическа лекция „Специфика при хранене на новороденото – кърмене и смесено хранене“. Останали са малко свободни места, а водещ на лекцията е консултантът по грижи за новороденото Петя Милина. Тя ще ви разкаже повече за естественото хранене, за най-необходимите продукти, свързани с храненето на новороденото. Ще бъде засегната и темата за бебетата с по-специфични хранителни нужди, включително мъниците с ниско тегло и най-големите герои – недоносените.

  • Гинекологичната профилактика спасява живот

    Гинекологичното здраве е изключително важно за всяка жена. Това е и причината всяка дама да трябва ежегодно да отделя време за проследяване при специалист, а не да се чака появяването на проблем, за да отиде на преглед. Специализираните прегледи и изследвания са една от най-важните стъпки към здрав и щастлив живот. Нещо повече – колкото по-рано се диагностицира едно заболяване, толкова шансовете за лечение и по-леки последствия стават по-големи.

  • Д-р Петя Чавеева слага началото на редовните прегледи на наши специалисти във Видин

    На 30 ноември и 01 декември ръководителят на Сектора по фетална медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ д-р Петя Чавеева ще стартира в град Видин своите високоспециализирани прегледи на бременни. Пациентките от цяла Северозападна България могат да се възползват от качествена здравна грижа, предоставена от лекарския екип на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, в събота и неделя от 08:30 до 18:30 часа. Прегледите се извършват с предварително записване на час на телефон 0899151007.

Важно за бременната жена