Kakvo e vajno prez bremennostta840x500

Какво е важно да следим през бременността

Проследяването на бременността по световен стандарт е предпоставка за  раждането на здраво и доносено бебе. Вижте какво е важно да следите по време на 9-те месеца, за да се сигурно и спокойна за вашето здраве и здравето на носеното от вас бебе.


Научете повече

Нашите специалисти за проследяване на бременността

Нашите екипи

Видео: Нашите фетални специалисти

Те са лекарите, които се грижат за здравето на най-малките ни пациенти още в корема на мама. Те са тези, които ви показват усмивката, ръчичките и краченцата на вашето бебе още преди да се е родило. Представяме ви нашите фетални специалисти и част от Отделението по фетална медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Отделете десетина минути, за да се запознаете кога се извършват и каква информация предоставят за състоянието на бременната жена и нейното дете трите изключително важни високоспециализирани прегледа при специалист по фетална медицина – първи триместър скрининг тест, фетална морфология и късна фетална морфология с доплерово изследване.

Пакети за проследяване на бременност

Видео: I триместър на бременността

Отново ви срещаме с чаровния д-р АРТи от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, който този път ще Ви представи какво се случва в женския организъм през първия триместър от бременността и какви са най-важните прегледи и изследвания, които се извършват в този срок.

Още информационни видеа, свързани с грижите, предлагани в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, са достъпни и в нашия YouTube канал: https://www.youtube.com/user/ShterevHospital
Високоспециализирани прегледи при специалист по фетална медицина
Инициативи за бременни и бъдещи родители
Новини
  • 44 бебета се родиха в Медицински комплекс "Д-р Щерев" от началото на извънредното положение

    44 са бебетата, родени в Медицински комплекс "Д-р Щерев" от началото на извънредното положение, обявено в страната на 13 март във връзка с разпространението на коронавирус COVID-19. 24 са малките момченца, а 20 - момиченцата, зарадвали родителите с появата си. И в момента родилното отделение на болницата работи на пълни обороти, като се очаква на днешния празник на болницата Благовещение още новородени да поемат първи дъх в ръцете на специалистите на Медицински комплекс "Д-р Щерев".

  • Честито Благовещение!

    Вече повече от 15 години на 25 март екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" отбелязва своя празник на Благовещение - денят на радостта от благата вест за чудото на новия живот. Защото вече близо три десетилетия екипът на проф. Атанас Щерев създава това чудо всеки ден. Хиляди малки и пораснали чудеса живеят здрав и пълноценен живот и изпълват с радост сърцата на близките си благодарение на акушер-гинеколозите и репродуктивните специалисти, ембриолозите и биолозите, лаборантите, акушерките, а също генетици, ендокринолози, фармацевти, психолози и още, и още.

  • Важно за пациентите, пътуващи до София

    Медицински комплекс "Д-р Щерев" има готовност да издава служебни бележки на пациентите, на които предстои преглед или манипулация в болницата, заради което се налага и пътуването до София. Със служебните бележки може да бъде удостоверена нуждата от посещение в медицинското заведение. За да бъде услугата адекватна на завишените хигиенни и санитарни норми с оглед епидемиологичната ситуация, служебните бележки могат бъдат заявявани и получавани единствено онлайн.

Важно за бременната жена