Kakvo e vajno prez bremennostta840x500

Какво е важно да следим през бременността

Проследяването на бременността по световен стандарт е предпоставка за  раждането на здраво и доносено бебе. Вижте какво е важно да следите по време на 9-те месеца, за да се сигурно и спокойна за вашето здраве и здравето на носеното от вас бебе.


Научете повече

Нашите специалисти за проследяване на бременността

Нашите екипи

Видео: Нашите фетални специалисти

Те са лекарите, които се грижат за здравето на най-малките ни пациенти още в корема на мама. Те са тези, които ви показват усмивката, ръчичките и краченцата на вашето бебе още преди да се е родило. Представяме ви нашите фетални специалисти и част от Отделението по фетална медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Отделете десетина минути, за да се запознаете кога се извършват и каква информация предоставят за състоянието на бременната жена и нейното дете трите изключително важни високоспециализирани прегледа при специалист по фетална медицина – първи триместър скрининг тест, фетална морфология и късна фетална морфология с доплерово изследване.

Пакети за проследяване на бременност

Видео: I триместър на бременността

Отново ви срещаме с чаровния д-р АРТи от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, който този път ще Ви представи какво се случва в женския организъм през първия триместър от бременността и какви са най-важните прегледи и изследвания, които се извършват в този срок.

Още информационни видеа, свързани с грижите, предлагани в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, са достъпни и в нашия YouTube канал: https://www.youtube.com/user/ShterevHospital
Високоспециализирани прегледи при специалист по фетална медицина
Инициативи за бременни и бъдещи родители
Новини
  • Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

    Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост! Благодарим на над сто и петдесетте деца и техните родители, баби, дядовци и близки, които се включиха в днешния Майфест. Медицински комплекс „Д-р Щерев“ традиционно организира градинско тържество, за да отбележи 24 май. Благодарение на доброто им настроение, страхотната програма и чудесното пролетно време празникът беше изпълнен с игри, усмивки и веселба. Разбира се, за това се погрижиха и всички участници в събитие.

  • Образователен мюзикъл ще зарадва гостите на Майфест 2019

    До градинския празник на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ Майфест остават броени дни, очакват ви много изненади, една от които е мюзикъл с интересното име „Немитата круша“. Той ще бъде изпълнен от децата от вокална група „Пеещите кенгура“ и ще научи най-малките ни гости какво представляват бактериите и какво се случва в тялото ни, когато ядат немити плодове и зеленчуци.

Важно за бременната жена