Видео: д-р Стоян Певтичев

Д-р Стоян Певтичев е част от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в направление Проследяване на бременност и раждане. Пациентите му го описват като грижовен лекар и сърцат човек, който ги посреща и изпраща с усмивка в кабинета си и ги превежда със спокойствие през най-вълнуващите 9 месеца. Представяме ви неговата видеовизитка.

Д-р Стоян Певтичев

Д-р Стоян Певтичев

Длъжност
Акушер-гинеколог, Проследяване на бременност и раждане

Контакти
Медицински комплекс „Д-р Щерев”
ул. „Христо Благоев“ №25-31, ж.к. „Разсадника“, гр. София
02 920 0901

Д-р Стоян Певтичев е част от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 2018 г. Той е с опит в областта на акушерството и гинекологията, като, освен в България, е специализирал в клиники в Германия, Франция, Испания, Русия и Ливан.

Образование
2015: Специалност „Акушерство и гинекология“ към Медицински университет-София
2009: Медицинска специалност от Медицински университет-София

Допълнителни квалификации
• 2017: Специализация в университетска клиника по акушерство и гинекология, Хайделберг, Германия
• 2015: FMF Certificates of competence in Doppler ultrasound
• 2014: FMF Certificates of competence in the 11-13 weeks scan
• 2014: FMF Certificates of competence in Cervical assessment
• 2014: ESHRE annual meeting + Precongress course on Practical applications of clinical and basic science genetics to reproductive medicine, Мюнхен, Германия
• 2013: Стаж в клиника по високо рискова бременност, Нанси, Франция
• 2013: ESHRE annual meeting + Precongress course on Risk factors for recurrent pregnancy loss – more pieces of the puzzle, Лондон, Великобритания
• 2013: ESHRE Campuson Polycystic ovary syndrome: A new look at an old subject, Рим, Италия
• 2009: Стаж в клиника по акушерство и гинекология, Париж, Франция
• 2008: Стаж в катедра по акушерство и гинекология, Сантяго де Компостела, Испания
• 2007: Клинично лечение на болести на храносмилателния тракт и модерно ендоскопско лечение, Барселона, Испания
• 2006: Анализ на постоперативни резултати след ендопротезиране на тазобедрена става при възрастни пациенти, Санкт Петербург, Русия
• 2005: Роля на инсулина и антагонистите на рецептора за Ангиотензия IIвърху ремоделирането на сърдечния мускул, Бейрут, Ливан

Членства в съсловни организации
Български лекарски съюз

Гинекологична профилактика
Проследяване на бременност
Акушерство

Специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са по-близо до вас!

Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през съвременните ни дигитални канали. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Благовещение при нас

Гледайте един емоционален разказ за празника, в който са отразени прекрасните чувства на нашите лекари, ембриолози, биолози и акушерки при срещата с малките слънчица, на които са помогнали да се появят на бял свят. Благодарим на нашите пациенти за искрените поздрави от сърце, които отправиха към нашите специалисти!

Консултирайте се с нашите специалисти

Специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са още по-близо до вас!

Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през някой от модерните дигитални канали на болницата. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

АГ специалисти "Бременност и раждане"