Естествено си ден след ден, със всички суперсили

Виж нашето видео, което заснехме специално за теб

Видео: Разходка в родилното ни отделение

За онези от вас, които нямат търпение или време да се включат в Дните на отворените врати в Медицински комплекс "Д-р Щерев" сме подготвили една интересна видео разходка в Родилното ни отделение с водещ прекрасната Евелина Павлова. Гледайте видеото със звук и вижте всички важни стъпки, през които преминава една майка със своето бебе в нашия родилен дом.
P.S. Ще видите и един един кът, който е подготвен специално за татковци.

Представяне на родилното ни отделение

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ осигурява висококачествена грижа, индивидуално отношение, комфорт и уют, от които всяка жена, превръщаща се в майка, се нуждае. Вижте кратко представяне на родилното ни отделение.

Научете повече

predstavyane na rodilno

Всичко за раждането при нас

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Неонатологичното ни отделение

Няма по-подходящ момент от началото на годината да насочим поглед към специалистите, които първи посрещат в ръцете си новия живот. Те са тези, които помагат на вашите малки слънца да поемат своята първа глътка въздух и се грижат за тях в първите им минути и дни. Гледайте едно прочувствено видео за специалистите в Неонатологичното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Докоснете се до изпълненото с  топли емоции и благородни усилия ежедневие на разширяващия ни се екип от лекари-неонатолози и неонатологични акушерки. 

Нашите екипи
Новини
  • Прегледи с направление по Здравна каса в гр. Сливница

    Радостни сме да съобщим, че от месец декември в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в гр. Сливница могат да се извършват амбулаторни прегледи с направление по Здравна каса по специалностите АГ и кардиология. Часовете по НЗОК по специалности АГ и кардиология са ограничени и е необходимо задължително предварително записване на тел.: +359893655188. На посочения телефон можете да получите и повече информация за графика на извършваните прегледи с направление по Здравна каса.

  • Покана за XVII Софийски симпозиум по репродуктивна медицина

    На 24 и 25 ноември 2023 г. ще се проведе седемнадесетото издание на Софийския симпозиум по репродуктивна медицина. И тази година престижното научно събитие се организира благодарение на съвместната работа на Института по репродуктивно здраве и Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

  • Безплатни прегледи по репродуктивна медицина и гинекология в гр. Пазарджик

    Продължаваме на 18 ноември (събота) в град Пазарджик с прегледи от д-р Александър Бояджиев, който ще преглежда и консултира жени с гинекологични проблеми и жени и двойки с репродуктивни проблеми от 10:00 до 16:30 ч. Прегледите ще се извършват в кабинета на д-р Мая Гераскова на бул. Мария Луиза 71 А в гр. Пазарджик.