Видео: Разходка в родилното ни отделение

За онези от вас, които нямат търпение или време да се включат в Дните на отворените врати в Медицински комплекс "Д-р Щерев" сме подготвили една интересна видео разходка в Родилното ни отделение с водещ прекрасната Евелина Павлова. Гледайте видеото със звук и вижте всички важни стъпки, през които преминава една майка със своето бебе в нашия родилен дом.
P.S. Ще видите и един един кът, който е подготвен специално за татковци.

Представяне на родилното ни отделение

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ осигурява висококачествена грижа, индивидуално отношение, комфорт и уют, от които всяка жена, превръщаща се в майка, се нуждае. Вижте кратко представяне на родилното ни отделение.

Научете повече

predstavyane na rodilno

Всичко за раждането при нас

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Неонатологичното ни отделение

Няма по-подходящ момент от началото на годината да насочим поглед към специалистите, които първи посрещат в ръцете си новия живот. Те са тези, които помагат на вашите малки слънца да поемат своята първа глътка въздух и се грижат за тях в първите им минути и дни. Гледайте едно прочувствено видео за специалистите в Неонатологичното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Докоснете се до изпълненото с  топли емоции и благородни усилия ежедневие на разширяващия ни се екип от лекари-неонатолози и неонатологични акушерки. 

Нашите екипи
Новини
  • Координаторите за кандидатстване пред ЦАР с променено работно време

    За срока на извънредните епидемиологични мерки се променя работното време на координаторите ни за подготовка на документи за кандидатстване пред Центъра за асистирана репродукция. Ако сте пациенти на Медицински комплекс „Д-р Щерев”, можете да се обърнете към нашите координатори здравни грижи по въпросите на Център за асистирана репродукция всеки работен ден от 9:00 до 13:00 часа. Кабинетът за подготовка на документите се намира на етаж 3, а телефонът за връзка е 0884 301 169.

  • Педиатричният кабинет няма да приема пациенти до края на извънредните епидемиологични мерки

    Педиатричният кабинет на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е временно затворен до прекратяване на извънредните епидемиологични мерки в страната във връзка с предотвратяване разпространението на коронавирус COVID-19. Всички профилактични педиатрични пакети, които пациентите ни са закупили, за да проследяват правилното развитие и доброто състояние на своите малки съкровища, ще бъдат удължени със съответния срок на извънредното положение.

  • 44 бебета се родиха в Медицински комплекс "Д-р Щерев" от началото на извънредното положение

    44 са бебетата, родени в Медицински комплекс "Д-р Щерев" от началото на извънредното положение, обявено в страната на 13 март във връзка с разпространението на коронавирус COVID-19. 24 са малките момченца, а 20 - момиченцата, зарадвали родителите с появата си. И в момента родилното отделение на болницата работи на пълни обороти, като се очаква на днешния празник на болницата Благовещение още новородени да поемат първи дъх в ръцете на специалистите на Медицински комплекс "Д-р Щерев".