Видео: Разходка в родилното ни отделение

За онези от вас, които нямат търпение или време да се включат в Дните на отворените врати в Медицински комплекс "Д-р Щерев" сме подготвили една интересна видео разходка в Родилното ни отделение с водещ прекрасната Евелина Павлова. Гледайте видеото със звук и вижте всички важни стъпки, през които преминава една майка със своето бебе в нашия родилен дом.
P.S. Ще видите и един един кът, който е подготвен специално за татковци.

Представяне на родилното ни отделение

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ осигурява висококачествена грижа, индивидуално отношение, комфорт и уют, от които всяка жена, превръщаща се в майка, се нуждае. Вижте кратко представяне на родилното ни отделение.

Научете повече

predstavyane na rodilno

Всичко за раждането при нас

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Неонатологичното ни отделение

Няма по-подходящ момент от началото на годината да насочим поглед към специалистите, които първи посрещат в ръцете си новия живот. Те са тези, които помагат на вашите малки слънца да поемат своята първа глътка въздух и се грижат за тях в първите им минути и дни. Гледайте едно прочувствено видео за специалистите в Неонатологичното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Докоснете се до изпълненото с  топли емоции и благородни усилия ежедневие на разширяващия ни се екип от лекари-неонатолози и неонатологични акушерки. 

Нашите екипи
Новини
  • Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

    Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост! Благодарим на над сто и петдесетте деца и техните родители, баби, дядовци и близки, които се включиха в днешния Майфест. Медицински комплекс „Д-р Щерев“ традиционно организира градинско тържество, за да отбележи 24 май. Благодарение на доброто им настроение, страхотната програма и чудесното пролетно време празникът беше изпълнен с игри, усмивки и веселба. Разбира се, за това се погрижиха и всички участници в събитие.

  • Образователен мюзикъл ще зарадва гостите на Майфест 2019

    До градинския празник на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ Майфест остават броени дни, очакват ви много изненади, една от които е мюзикъл с интересното име „Немитата круша“. Той ще бъде изпълнен от децата от вокална група „Пеещите кенгура“ и ще научи най-малките ни гости какво представляват бактериите и какво се случва в тялото ни, когато ядат немити плодове и зеленчуци.