Видео: Разходка в родилното ни отделение

За онези от вас, които нямат търпение или време да се включат в Дните на отворените врати в Медицински комплекс "Д-р Щерев" сме подготвили една интересна видео разходка в Родилното ни отделение с водещ прекрасната Евелина Павлова. Гледайте видеото със звук и вижте всички важни стъпки, през които преминава една майка със своето бебе в нашия родилен дом.
P.S. Ще видите и един един кът, който е подготвен специално за татковци.

Представяне на родилното ни отделение

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ осигурява висококачествена грижа, индивидуално отношение, комфорт и уют, от които всяка жена, превръщаща се в майка, се нуждае. Вижте кратко представяне на родилното ни отделение.

Научете повече

predstavyane na rodilno

Всичко за раждането при нас

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Неонатологичното ни отделение

Няма по-подходящ момент от началото на годината да насочим поглед към специалистите, които първи посрещат в ръцете си новия живот. Те са тези, които помагат на вашите малки слънца да поемат своята първа глътка въздух и се грижат за тях в първите им минути и дни. Гледайте едно прочувствено видео за специалистите в Неонатологичното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Докоснете се до изпълненото с  топли емоции и благородни усилия ежедневие на разширяващия ни се екип от лекари-неонатолози и неонатологични акушерки. 

Нашите екипи
Новини
  • Медицински комплекс “Д-р Щерев” с над 10 000 бебета от асистирана репродукция

    269 бебета, заченати инвитро, са се родили в Медицински комплекс “Д-р Щерев” през 2019 г. Преди броени дни бе публикуван анализът на Индекс на болниците, в който Медицински комплекс “Д-р Щерев” е в челните позиции по успеваемост с 26,72% на ражданията от всички инвитро процедури, извършени от специалистите ни през 2019 г. 827 са процедурите по инвитро/ICSI, извършени в болницата за посочения период, което показва високи нива на доверие от страна на пациентите ни. По този показател клиниката се нарежда на второ място в страната, като инвитро центровете с над 300 процедури годишно са общо три.

  • Доц. Андреева пред БНР: Бременните са рискови при вируси заради имуносупресията

    При бременните априори има повишен риск от протичане на заболяването в сравнение с небременните жени – това се дължи на имуносупресията. Това мнение изрази в интервю за Бълргарското национално радио репродуктивният специалист от Медицински комплекс „Д-р Щерев“ доц. Петя Андреева и още: „Свидетели сме на по-тежки случаи на протичане на СOVID-19 при бременни жени. При настоящата трета вълна има повече бременни с коронавирус.“

  • Какво трябва да знаете за инсеминацията

    Често, когато приемат, че имат проблем, двойките решават, че имат нужда от инвитро. Но всъщност лечението на инфертилитет в никакъв случай не се свежда единствено до тази техника. Понякога, при наличието на точните индикации, репродуктивния специалист преценява, че правилният избор е вътрематочната инсеминация.