Видео: Разходка в родилното ни отделение

За онези от вас, които нямат търпение или време да се включат в Дните на отворените врати в Медицински комплекс "Д-р Щерев" сме подготвили една интересна видео разходка в Родилното ни отделение с водещ прекрасната Евелина Павлова. Гледайте видеото със звук и вижте всички важни стъпки, през които преминава една майка със своето бебе в нашия родилен дом.
P.S. Ще видите и един един кът, който е подготвен специално за татковци.

Представяне на родилното ни отделение

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ осигурява висококачествена грижа, индивидуално отношение, комфорт и уют, от които всяка жена, превръщаща се в майка, се нуждае. Вижте кратко представяне на родилното ни отделение.

Научете повече

predstavyane na rodilno

Всичко за раждането при нас

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Неонатологичното ни отделение

Няма по-подходящ момент от началото на годината да насочим поглед към специалистите, които първи посрещат в ръцете си новия живот. Те са тези, които помагат на вашите малки слънца да поемат своята първа глътка въздух и се грижат за тях в първите им минути и дни. Гледайте едно прочувствено видео за специалистите в Неонатологичното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Докоснете се до изпълненото с  топли емоции и благородни усилия ежедневие на разширяващия ни се екип от лекари-неонатолози и неонатологични акушерки. 

Нашите екипи
Новини
  • Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 6 до 12 декември

    На 8 декември (неделя) ще се проведе безплатната практическа лекция „Специфика при хранене на новороденото – кърмене и смесено хранене“. Останали са малко свободни места, а водещ на лекцията е консултантът по грижи за новороденото Петя Милина. Тя ще ви разкаже повече за естественото хранене, за най-необходимите продукти, свързани с храненето на новороденото. Ще бъде засегната и темата за бебетата с по-специфични хранителни нужди, включително мъниците с ниско тегло и най-големите герои – недоносените.

  • Гинекологичната профилактика спасява живот

    Гинекологичното здраве е изключително важно за всяка жена. Това е и причината всяка дама да трябва ежегодно да отделя време за проследяване при специалист, а не да се чака появяването на проблем, за да отиде на преглед. Специализираните прегледи и изследвания са една от най-важните стъпки към здрав и щастлив живот. Нещо повече – колкото по-рано се диагностицира едно заболяване, толкова шансовете за лечение и по-леки последствия стават по-големи.

  • Д-р Петя Чавеева слага началото на редовните прегледи на наши специалисти във Видин

    На 30 ноември и 01 декември ръководителят на Сектора по фетална медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ д-р Петя Чавеева ще стартира в град Видин своите високоспециализирани прегледи на бременни. Пациентките от цяла Северозападна България могат да се възползват от качествена здравна грижа, предоставена от лекарския екип на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, в събота и неделя от 08:30 до 18:30 часа. Прегледите се извършват с предварително записване на час на телефон 0899151007.