Видео: Разходка в родилното ни отделение

За онези от вас, които нямат търпение или време да се включат в Дните на отворените врати в Медицински комплекс "Д-р Щерев" сме подготвили една интересна видео разходка в Родилното ни отделение с водещ прекрасната Евелина Павлова. Гледайте видеото със звук и вижте всички важни стъпки, през които преминава една майка със своето бебе в нашия родилен дом.
P.S. Ще видите и един един кът, който е подготвен специално за татковци.

Представяне на родилното ни отделение

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ осигурява висококачествена грижа, индивидуално отношение, комфорт и уют, от които всяка жена, превръщаща се в майка, се нуждае. Вижте кратко представяне на родилното ни отделение.

Научете повече

predstavyane na rodilno

Всичко за раждането при нас

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Неонатологичното ни отделение

Няма по-подходящ момент от началото на годината да насочим поглед към специалистите, които първи посрещат в ръцете си новия живот. Те са тези, които помагат на вашите малки слънца да поемат своята първа глътка въздух и се грижат за тях в първите им минути и дни. Гледайте едно прочувствено видео за специалистите в Неонатологичното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Докоснете се до изпълненото с  топли емоции и благородни усилия ежедневие на разширяващия ни се екип от лекари-неонатолози и неонатологични акушерки. 

Нашите екипи
Новини
  • Мерки за ограничаване разпространението на грип

    Медицински комплекс „Д-р Щерев“ преустановява свижданията в родилно и гинекологично отделения, отменя Ден на отворените врати в родилно отделение в четвъртък (30.01.), прекратява профилактичните планови прегледи в педиатричния кабинет, а изписванията на родилките и техните новородени ще се извършва с до трима посетители.

  • Родилното отделение на Медицински комплекс “Д-р Щерев” получи специален подарък от приятели на болницата

    Вчера на един от най-прекрасните празници за нас – Бабинден, в който изразяваме своята благодарност към всички акушерки и акушер-гинеколози, нашите приятели от бебешки стоки “Медела” направиха специален подарък на родилното ни отделение - двуфазна помпа за кърма, от която ще могат да се възползват всички бъдещи родилки в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

  • Нови групови занимания в Аквасектора към Медицински комплекс “Д-р Щерев” ви очакват от началото на януари

    По-традиция всяка Нова година започва с куп обещания за промени в живота ни. Голяма част от тях обаче постепенно отпадат в момента, в който се върнем към обичайните си занимания и задължения. Според наблюденията на психолозите, сред най-честите обещания за промени попадат тези, свързани с подобряването на физическото ни състояние – отслабване, влизане във форма, подобряване на здравето.