Видео: Разходка в родилното ни отделение

За онези от вас, които нямат търпение или време да се включат в Дните на отворените врати в Медицински комплекс "Д-р Щерев" сме подготвили една интересна видео разходка в Родилното ни отделение с водещ прекрасната Евелина Павлова. Гледайте видеото със звук и вижте всички важни стъпки, през които преминава една майка със своето бебе в нашия родилен дом.
P.S. Ще видите и един един кът, който е подготвен специално за татковци.

Представяне на родилното ни отделение

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ осигурява висококачествена грижа, индивидуално отношение, комфорт и уют, от които всяка жена, превръщаща се в майка, се нуждае. Вижте кратко представяне на родилното ни отделение.

Научете повече

predstavyane na rodilno

Всичко за раждането при нас

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Неонатологичното ни отделение

Няма по-подходящ момент от началото на годината да насочим поглед към специалистите, които първи посрещат в ръцете си новия живот. Те са тези, които помагат на вашите малки слънца да поемат своята първа глътка въздух и се грижат за тях в първите им минути и дни. Гледайте едно прочувствено видео за специалистите в Неонатологичното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Докоснете се до изпълненото с  топли емоции и благородни усилия ежедневие на разширяващия ни се екип от лекари-неонатолози и неонатологични акушерки. 

Нашите екипи
Новини
  • Ах, морето! Ценни съвети за незабравима лятна почивка по време на бременността

    Средата на август е идеалното време за море и солени страсти. А когато този период е съчетан с бременност, спомените остават дълго. Кои са основните неща, с които трябва да се съобрази бременната жена, обобщава д-р Гергана Гогова, акушер-гинеколог в екип Проследяване на бременност и раждане на Медицински комплекс “Д-р Щерев”.

  • Видеовизитка на д-р Стоян Певтичев

    Д-р Стоян Певтичев е част от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в направление Проследяване на бременност и раждане. Вижте кое според него е най-важното в медицината, на какво го учи всеки отделен случай и какво пожелава на пациентите си в сърдечната му видеовизитка.

  • Аква секторът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ с успешен старт след възобновяване на заниманията си

    Изминалият уикенд в Аква сектора на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ премина под веселия глъч на малки и пораснали, които се възползваха от безплатните водни занимания, с които отново отворихме врати. При нас можете да се възползвате от услуги от релаксиращ, естетичен, здравословен и обучителен характер.