Доц. Мария Юнакова, д-р Веселина Яначкова и д-р Иван Стаменов ще дават консултации в Борисовата градина

колаж сайтПорталът за женско и семейно здраве “Мама татко и аз” организира за първи път празника „От първи дъх до първи клас“. На него настоящите и бъдещи първокласници на София, които са заченати или родени в столичните клиники по акушерство и гинекология, ще се срещнат с акушерките, ембриолозите и биолозите от родилните домове. Медицински комплекс "Д-р Щерев" е сред партньорите на събитието.

Мястото и часът са ясни – Лятната сцена на Борисовата градина от 11:00 часа. Пригответе се за много музика, много игри, много забавления и… изненади! Една от тях ще бъде томбола, на която ще имате възможност да спечелите полезни награди, предоставени от партньорите на събитието, с които ще може да се запознаете и на индивидуалните им щандове на място в парка. Сега е и моментът да ви издадем малката тайна – какви ще бъдат наградите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Участвайки в томболата, можете да спечелите пълен педиатричен пакет за проследяване на вашето мъниче в рамките на една година при нашите педиатри, който включва прегледи и кръвни изследвания. А за вас, мили дами, сме подготвили три пакета за гинекологична профилактика, включващи преглед, изследване на цитонамазка и колпоскопия.

На специалния щанд на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ пък ще имате страхотната възможност да срещнете вашите малчугани с любимите ви специалисти или просто да се консултирате с тях по въпроси, които ви интересуват, в следните часове:

доц. Мария Юнакова – от 11:30 до 13:00 часа
д-р Веселина Яначкова – от 13:00 до 15:00 часа
д-р Иван Стаменов – от 12:00 до 14:00 часа

Очакваме ви на 15 септември в Борисовата градина!

Новини