Покана за Благовещение 2019

Blagoveshtenie_2019_Pokana_450x250Благовещение (25 март) е празникът на родителите и децата, заченати и/или родени в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Това сте всички вие, които сте извървели пътя към мечтаната радост. Понякога този път е кратък и изпълнен с трепети и усмивки. За други той е дълъг и труден, изминат с помощта на екип от съмишленици.

За поредна година каним вас и вашите малки съкровища на специален празник, на който заедно да си припомним стъпките към радостта от новия живот. Денят отново ще е пълен с изненади, подаръци и усмивки, а лекари, ембриолози и биолози ще ви очакват с нетърпение – и всичко това под мотото Алея на радостта.

Приготвили сме куп весели занимания за малки и големи – ще има куклен театър, фокусник, захарен памук, пухкави бебешки кътове с аниматори, шарени рисунки за лице, балони, ателиета, замъци, игри и още щури изненади. Тази година ще ви посрещнем и в новата ни зала за изписване, към която води истинска красива Алея на радостта. Там ще можете да се включите в интересно обучение за първа помощ за най-малките, организирано от партньорите ни от FirstAid.

Това са само част от изненадите, които ще ви очакват на 25 март 2019 г. от 10:30 часа в Медицински комплекс „Д-р Щерев” на ул. „Христо Благоев“ 25-31, София.

Гарантираме ви прекрасно настроение и интересни занимания за всеки участник в тържеството, както и много цветни снимки, които ще бъдат качени на интернет страницата ни и в социалните мрежи.

За присъствие е необходима предварителна регистрация. Моля, попълнете регистрационната форма ТУК.

Новини