Новини

 • Курс по първа помощ за бебета и деца стартира в Медицински комплекс „Д-р Щерев“

  Курс по първа помощ за бебета и деца стартира в Медицински комплекс „Д-р Щерев“

  Медицински комплекс „Д-р Щерев“ стартира партньорство с Училище по първа помощ First Aid под формата на Курс за първа помощ при животозастрашаващи инциденти при бебета и малки деца в три модула. Първите им издания са на 8, 15 и 22 април от 16:30 часа. Цената на целия курс е 50 лв., а предварителното записване е задължително и се извършва на телефон 02 920 0901 или на регистратурата на болницата.

  Прочетете повече

 • Д-р Маринела Кожухарова от Сектора по физиотерапия участва в Третата азиатска конференция за наука, технологии и медицина

  Д-р Маринела Кожухарова от Сектора по физиотерапия участва в Третата азиатска конференция за наука, технологии и медицина

  Д-р Маринела Кожухарова, лекар физиотерапевт и рехабилитатор в Сектора по физиотерапия на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, взе участие в Третата азиатска конференция за наука, технологии и медицина, която се проведе в Дубай. Водещи международни експерти от над 25 страни представиха най-новите научни изследвания в областта на медицината, технологиите и социалните дейности.

  Прочетете повече

 • Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 30 март до 4 април

  Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 30 март до 4 април

  В разгара на пролетта сме ви подготвили множество изненади, които сме убедени, че ще ви харесат. Те касаят родилното отделение, но повече информация за всичко ново, което готвим специално за нашите пациенти, очаквайте през месец април.

  Прочетете повече

 • Разгледайте фото галерията ни от Благовещение 2019

  Разгледайте фото галерията ни от Благовещение 2019

  Благодарим ви отново, че споделихте един от най-хубавите дни – Благовещение, с нас! На нашата официална Фейсбук страница споделихме стотици снимки, които са запечатили всички емоции от Благовещение 2019, за да можете и вие да запазите топъл спомен от този вълшебен ден в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Скоро очаквайте и на сайта ни в рубриката ​Благовещение същите весели изображения.

  Прочетете повече

 • Медицински комплекс „Д-р Щерев“ с отличие в националната класация „Най-добрите болници“

  Медицински комплекс „Д-р Щерев“ с отличие в националната класация „Най-добрите болници“

  Медицински комплекс „Д-р Щерев“ взе второ място за най-добра болница в страната в категория „Акушерство и гинекология“ в националната класация „Най-добрите болници“ на Българската болнична асоциация и Investor Media Group. „Престижното място, което Медицински комплекс „Д-р Щерев“ заема в категория „Акушерство и гинекология“ в рейтинга „Най-добрите болници“ за 2018 г., е много ценно признание за нашата болница. То обаче ни показва, че има още какво да подобрим, за да станем по-добри в името на успешното лечение на нашите пациенти“, коментира Иван Тодоров, административен директор на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

  Прочетете повече

 • Благодарим Ви, че празнувахте Благовещение 2019 с нас!

  Благодарим Ви, че празнувахте Благовещение 2019 с нас!

  Над 500 семейства с техните деца празнуваха един от най-хубавите празници Благовещение заедно с екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. И тази година празникът премина изключително емоционално за всички гости, както и за лекарите, ембриолозите, биолозите и акушерките, помогнали за сбъдването на най-съкровената мечта на всяко семейство – зачеването и раждането на техните малки съкровища.

  Прочетете повече

 • Заповядайте на Благовещение 2019!

  Заповядайте на Благовещение 2019!

  На 25 март, Благовещение, ви очакваме в 10:30 часа в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, за да празнувате заедно с любимите си лекари, ембриолози, биолози и акушерки, благодарение на които се случва най-голямото щастие – появата на новия живот.

  Прочетете повече

 • Детско представление и куклен театър на Благовещение 2019

  Детско представление и куклен театър на Благовещение 2019

  Денят на благата вест и празник на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и тази година ще донесе много радост на всички родители и деца, родени и/или заченати при нас. Една от изненадите е концерт на децата от Частни немски училища „Ерих Кестнер“. С танцов спектакъл те ще покажат на всички гости какво е доброто и може ли светът без добро, надежда и приятелство. Концертът на талантливите малчугани ще започне в 12 часа.

  Прочетете повече

 • Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 22 до 28 март

  Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 22 до 28 март

  В събота (23.03.) ще се състои третата лекция от мартенския цикъл на груповото ни Училище за бъдещи родители. Бащината роля е от решаващо значение за благополучието на семейството, затова и в тази част „Часът на татко“ ще засегне теми, които е важно да чуят и двамата бъдещи родители.

  Прочетете повече

 • Лекции за първа помощ на бебета и деца ще се проведат на празника Благовещение

  Лекции за първа помощ на бебета и деца ще се проведат на празника Благовещение

  Тази година в програмата на празника на Медицински комплекс "Д-р Щерев" Благовещение, освен традиционните забавления за малки и големи, са включени три много важни лекции на специалисти от First Aid. Те ще предложат на родителите основни познания как да реагират при внезапна рискова ситуацията с техните бебета и деца.

  Прочетете повече