Д-р Татяна Арабаджи

Д-р Татяна Арабаджи

Длъжност
Акушер-гинеколог, Проследяване на бременност и раждане

Контакти
Медицински комплекс „Д-р Щерев”
ул. „Христо Благоев“ №25-31, ж.к. „Разсадника“, гр. София
02 920 0901

Д-р Татяна Арабаджи се присъединява към екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев” през 2005 г. като лекар-ординатор под ръководството на проф. Таня Тимева. Тя е активен участник в инициативите на болницата, насочени към пациентите. През 2000 г. д-р Арабаджи завършва магистърска програма по психология към Софийски университет „Св. Климент Охридски” със специализации по социална психология и клинична и консултативна психология. Има завършен курс по добра клинична практика и медицинска педагогика.

Образование
2013: Специалност „Акушерство и гинекология“ към Медицински университет-София
2012: Медицинска специалност към Медицински университет-София
2007: Специалност „Клинична и консултативна психология“ към Медицински университет-София
2001: Специалност „Психология“ към Софийски университет „Св. Св. Кирил и Методий”

Допълнителни квалификации
• Ултразвук при акушерство и гинекология, 2012
• Ултразвукова диагностика, завършен курс, сертификат от International Academy of medical ultrasound, 2012
• Ехографска диагностика на заболяванията на млечните жлези, удостоверение от Специализирана болница за активно лечение по онкология – ЕАД, 2011
• Стерилитет, Контрацепция, Хормонозаместителна терапия и гинекологична ендоскопия, удостоверение от Български лекарски съюз, 2011
• Лечение на стерилитет в напреднала репродуктивна възраст – изход и възможни компликации, сертификат от Институт по репродуктивно здраве, 2008
• Преждевременна яйчникова недостатъчност и слаб яйчников отговор, 2007

Членства в съсловни организации
2007: Европейската асоциация за репродукция и ембриология (European Society of Human Reproduction and Embryology ESHRE)
2005: Български лекарски съюз
2005: Българска асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве

Акушерство
Асистирани репродуктивни техники
Клинична и консултативна психология
Ехографска диагностика на заболявания на млечните жлези

Специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са по-близо до вас!

Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през съвременните ни дигитални канали. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

Видео: Нашите репродуктивните специалисти

Те застават до вас по нелекия път към мечтаното бебе. Те се борят неуморно за създаването на новия живот. Те носят радост за вас, доверилите ни се пациенти. Те са нашите акушер-гинеколози, репродуктивни специалисти. Гледайте нашия специален видеоклип, подготвен с признателност за всеотдайния им труд и благородното призвание да помагат на доверилите им се двойки да изпитат най-голямото семейно щастие – звънкия смях на бебе у дома!

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Благовещение при нас

Гледайте един емоционален разказ за празника, в който са отразени прекрасните чувства на нашите лекари, ембриолози, биолози и акушерки при срещата с малките слънчица, на които са помогнали да се появят на бял свят. Благодарим на нашите пациенти за искрените поздрави от сърце, които отправиха към нашите специалисти!

Консултирайте се с нашите специалисти

Специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са още по-близо до вас!

Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през някой от модерните дигитални канали на болницата. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

АГ специалисти "Бременност и раждане"