BULGEN840x500

Стволови клетки - акценти

- Всяка бъдеща майка и родителска двойка може да се възползва от пакетната услуга „Раждане плюс съхранение на стволови клетки“ на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в партньорство с Тъканна банка „БулГен“.

- При сключване на договор за взимане и съхранение на стволови клетки с Тъканна банка „БулГен“ получавате карта по програмата „Кредо Престиж”, чрез която ползвате отстъпка от цената за раждане и други пакетни услуги в Медицински комплекс „Д-р Щерев”.

- Проф. Станимир Кюркчиев, имунолог и председател на Института по репродуктивно здраве: „Благодарение на напредъка на науката в областта съхранението и приложението на стволовите клетки медицината на бъдещето е тук днес.“

Съхранение на стволови клетки

Медицински комплекс „Д-р Щерев” в партньорство с Тъканна банка „БулГен” предлага пакетна услуга „Раждане плюс съхраняване на стволови клетки”. От нея може да се използва всяка жена ли двойка, избрала нашата болница за раждането на своето бебе и решила да съхрани стволови клетки в тъканна банка „БулГен”.

Общият размер на отстъпката при раждане в Медицински комплекс „Д-р Щерев” в комбинация с вземане и съхранение на стволови клетки от Тъканна банка „БулГен“ зависи от конкретния финансов план. Важно е бъдещите родители да знаят, че ползват отстъпка както от цената на раждането, така и от финансовата стойност на съхраняването на стволовите клетки.

За да се възползвате от пакетната услуга „Раждане плюс съхраняване на стволови клетки“, просто следвайте описаните тук лесни стъпки:

- Информирате ни за желанието ви да се възползвате от пакетната услуга. Ние ще организираме среща с представител на Тъканна банка „БулГен” за запознаване с условията, подготовката, необходимите документи, както и за да получите подробни отговори на всички вълнуващи ви въпроси.

- Сключвате договор с Тъканна банка „БулГен” за съхранение на стволови клетки съгласно избрания от вас план на разплащане.

- Получавате карта по програмата „Кредо Престиж”, чрез която ползвате отстъпка от цената за раждане в Медицински комплекс „Д-р Щерев”. Картата се използва при плащане на услугата с отстъпка в деня на изписването на родилката и бебето, носи и допълнителни преференции при използването на други услуги.

ОСИГУРЕТЕ СИ СПОКОЙСТВИЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ВАШЕТО ДЕТЕ! АКО ВИ ПРЕДСТОИ РАЖДАНЕ И ЖЕЛАЕТЕ ТО ДА БЪДЕ СЪПЪТСТВАНО С ВЗЕМАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТ ПЪПНАТА ВРЪВ НА ВАШЕТО НОВОРОДЕНО, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ ПРЕДСТАВИТЕЛ, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ КАК ДА РЕАЛИЗИРАТЕ ВАШИТЕ ПЛАНОВЕ!

ПОЗВЪНЕТЕ НА 02 920 0901 ИЛИ ПОИСКАЙТЕ НУЖНАТА ВИ ИНФОРМАЦИЯ НА МЯСТО В МЕДИЦИНСКИ КОМПЛЕКС „Д-Р ЩЕРЕВ“ ОТ АДМИНИСТРАТИВНИЯ ЕКИП НА БОЛНИЦАТА..

Видео: Разходка в родилното ни отделение

За онези от вас, които нямат търпение или време да се включат в Дните на отворените врати в Медицински комплекс "Д-р Щерев" сме подготвили една интересна видео разходка в Родилното ни отделение с водещ прекрасната Евелина Павлова. Гледайте видеото със звук и вижте всички важни стъпки, през които преминава една майка със своето бебе в нашия родилен дом.
P.S. Ще видите и един един кът, който е подготвен специално за татковци.

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Съхранение на стволови клетки - обобщение

За да се възползвате от пакетната услуга „Раждане плюс съхраняване на стволови клетки“, уведомете екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ за вашето желание. Ние ще организираме среща с представител на Тъканна банка „БулГен” за запознаване с условията, подготовката, необходимите документи, както и за да получите подробни отговори на всички вълнуващи ви въпроси.