Д-р Валери Манчев

Д-р Валери Манчев

Длъжност
Акушер-гинеколог, Проследяване на бременност и раждане

Контакти
Медицински комплекс „Д-р Щерев”
ул. „Христо Благоев“ №25-31, ж.к. „Разсадника“, гр. София
02 920 0901

Д-р Валери Манчев завършва медицина през 1984 г. в Медицинска академия-София. Придобива специалност Акушерство и гинекология през 1989 година. Работи като ординатор АГ в АГ-Комплекс на Окръжна болница в Перник и като ординатор АГ в Първа САГБАЛ “Св. София”. През 2014 г. става ординатор в гинекологичното отделение в УМБАЛ „Св. Анна“ в София, а няколко месеца по-късно и директор на същото гинекологично отделение. От 2016 г. д-р Манчев е част от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Д-р Манчев осъществява цялата гама от специализирани АГ дейности, включително оперативна дейност, раждане, аборт, диагностично и терапевтично абразио на маточната кухина, цезарово сечение, апликация на форцепс, лапароскопии, хистероскопии, ехографска диагностика и др. Като лекар, работещ в сферата на асистираните репродуктивни технологии, извършва прегледи, диспансеризации и консултации на инфертилни семейни двойки, хистеросалпингографии – рентген, вагинална и коремна ехография, конвенционално лечение на инфертилитета, коремни реконструктивни операции на вътрешни полови органи у жената (миомектомия, пластика на маточни тръби, метропластика), лапароскопски операции, хистероскопски операции, вътрематочни инсеминации, хормонални стимулации на яйчников цикъл, пункция на яйчници под ехографски контрол в процеса на инвитро фертилизацията, пункция на яйчникови кисти под ехографски контрол и други.

Образование
1989: Специалност „Акушерство и гинекология“ към Медицинска академия-София
1984: Медицинска специалност към Медицинска академия-София

Допълнителни квалификации
• Курс по оперативна лапароскопия и хистероскопия, 2011
• Курс при Агенция по трансплантация към МЗ – „Пациенти и лекари за донорството”, 2010
• Курс за „Вътрешни одити на системи по качеството” за прилагане на ISO 9001:2000 и ISO 19011:2004
• Курс „Теория и практика на ИКСИ” ( интрацитоплазмална спермална инжекция), 1999
• Курс по оперативна лапароскопия, 1999
• Ехографски курс – фирма „Контрон”, 1992
• Курс по „Гинекологична ендокринология”, 1988

Членства в съсловни организации
• Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве
• Европейската асоциация за репродукция и ембриология (European Society of Human Reproduction and Embryology ESHRE)
• Български лекарски съюз

Гинекологична профилактика
Проследяване на бременност
Акушерство
Репродуктивна медицина
Оперативна гинекология

Специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са по-близо до вас!

Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през съвременните ни дигитални канали. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

Видео: Нашите репродуктивните специалисти

Те застават до вас по нелекия път към мечтаното бебе. Те се борят неуморно за създаването на новия живот. Те носят радост за вас, доверилите ни се пациенти. Те са нашите акушер-гинеколози, репродуктивни специалисти. Гледайте нашия специален видеоклип, подготвен с признателност за всеотдайния им труд и благородното призвание да помагат на доверилите им се двойки да изпитат най-голямото семейно щастие – звънкия смях на бебе у дома!

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Благовещение при нас

Гледайте един емоционален разказ за празника, в който са отразени прекрасните чувства на нашите лекари, ембриолози, биолози и акушерки при срещата с малките слънчица, на които са помогнали да се появят на бял свят. Благодарим на нашите пациенти за искрените поздрави от сърце, които отправиха към нашите специалисти!

Консултирайте се с нашите специалисти

Специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са още по-близо до вас!

Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през някой от модерните дигитални канали на болницата. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

АГ специалисти "Бременност и раждане"