detska_konsultacia840x500

Детска консултация - акценти

Честотата на профилактичните прегледи през първата година от живота на детето съгласно медицинския педиатричен стандарт следва да е ежелесечна.

Детската консултация в Медицински комплекс "Д-р Щерев" се извършва между 2 и 12-месечна възраст на бебето с цел проследяване на оптималното му развитие.

Регулярните прегледи се извършват от дългогодишния и обичан педиатър д-р Иван Стаменов.

Детска консултация

Запознайте се с пакета ни за неонатологично проследяване ТУК!

По време на детската консултация се извършват следните медицински дейности:

- Наблюдение и оценка на физическото и нервно-психическото развитие на детето в съответствие с възрастта му (обстоен преглед, измерване на ръст, тегло, оценка на психическото развитие, измерване на обиколка на главата и гърдите, обща оценка на зрението и слуха);

- Даване указания за рационално хранене, наблюдение и оценка за тяхното изпълнение;

- Повишаване на защитните сили на организма на детето чрез следене за правилния хигиенен режим на отглеждане, даване на съвети за провеждане на закалителни процедури, даване на указания за провеждане на препоръчителни имунизации;

- Диагностично-лечебни дейности, включващи и лабораторни изследвания;

- Контролни прегледи с цел проследяване състоянието на детето и ефекта от приложеното лечение и др.
Педиатрични грижи - свържете се с нас

За да си запишете час при педиатър или да научите повече за нашия абонаментен пакет за неонатологично проследяване, се обадете на контактния ни център: 02 920 09 01.

Видео: Педиатричният кабинет в Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Нашата грижа и внимание не приключва с проследяването на бременността и раждането на вашето съкровище. За най-малките сме създали приказен педиатричен кабинет с прекрасни педиатри, при които прегледите преминават с предразполагащо и персонално отношение към всяко дете. Гледайте специалното ни видео за нашия уникален педиатричен кабинет и лъчезарните ни специалисти.

Педиатрични грижи - обобщение

Повишаване на защитните сили на организма на детето чрез следене за правилния хигиенен режим на отглеждане, даване на съвети за провеждане на закалителни процедури, даване на указания за провеждане на препоръчителни имунизации. За всичко това ще ви помогнат нашите специалисти педиатри. Поинтересувайте се и за пакет за неонатологично проследяване в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Неонатология/Педиатрия