Отново изписваме майки и бебчета с много емоции

20220411 изписване 450х250От 11 април в Медицински комплекс "Д-р Щерев" се възстановява една от най-красивите и емоционални традиции - изписването на мама и бебе в специалната ни зала и в присъствието на най-близките. Днес се проведоха първите официални изписвания от март 2020 г. насам и моментът беше изключително вълнуващ както за семействата, станали част от магията на новия живот, така и за екипа на болницата.

През последните две години поради наложените противоепидемични мерки изписването на новородените и техните майки се случваше без така желаните от всички ритуали и красота. Пациентите ни се изпращаха до входа на родилното отделение, а отвън ги чакаха техните близки, но първата им среща зависеше от метеорологичните условия, не само от мерките за безопасност. 

Променят се мерките за достъп в Медицински комплекс "Д-р Щерев"

След отпадането на извънредната епидемична обстановка в цялата страна изписването в Медицински комплекс "Д-р Щерев" отново е празник на новия живот, появил се след много вълнения, грижи и очакване както от семействата, така и от нашия екип.

Пожелаваме си любимата ни зала за изписване да е все така изпълнена с радост и много щастливи лица, както е днес!

Новини