Медицински комплекс "Д-р Щерев" ще бъде домакин на Курс за рак на гърдата

bcc2022-450x250Горди сме да съобщим, че Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще бъде домакин на тазгодишното издание на ежегодния “Курс за рак на гърдата” с международно участие, организиран от Българското дружество за борба с рака на гърдата (БДБРГ). Целта на научното събитие е с разширяване на възможностите за обучение на българските специализанти и млади лекари, ангажирани в грижата за пациентите с рак на гърдата.

 

Курсът ще се проведе на 24 и 25 септември в Заседателната зала на Медицински комплекс “Д-р Щерев” (8 етаж).

 

Повече информация за програмата на събитието и онлайн регистрация може да видите от следния ЛИНК (кликнете на надписа).

 

Отправяме покана към всички лекари, проявяващи интерес по темата, да се запишат за участие.

 

Всеки специализант или специалист, който желае да участва в курса следва да попълни регистрационна форма на страницата на събитието ТУК, след което следва да заплати такса за участие в размер на 30.00 лв. по следната банкова сметка: IBAN: BG88BPBI79401091300301 Титуляр на сметката – “БДБРГ”. Основание „Курс за рак на гърдата“.

 

Можете да се регистрирате онлайн до 20 септември, след тази дата можете да се регистрирате на място. Екипът на БДБРГ ще потвърди вашата регистрация до 48 часа след получаване на таксата участие. В случай, че не получите потвърждение, моля свържете се с екипа на БДБРГ: bbca.congress@gmail.com.

Новини