Нов международен успех за доц. Чавеева и екипа на сектора по фетална медицина

FMF 2024 (450 x 250 px)Горди сме да съобщим, че доц. Петя Чавеева и нейният екип изнесоха данни от дългогодишно проспективно проучване, свързано с измерване кръвотока в очните артерии на бременни жени с двуплодна бременност и връзката с прееклампсия на световния конгрес по майчино-фетална медицина (Fetal Medicine Foundation World congress 2024), провел се тази година в Лисабон, Португалия. Това е поредно международно научно признание за екипа на доц. Чавеева и сектора по фетална медицина на нашата болница.

 

Екипът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ винаги е подкрепял и участвал в провеждането на клинични международни проучвания, защото ние знаем, че по този начин медицината се развива и усъвършенства.

 

Можете сами да видите, че след  дълъг труд се появява удовлетворението от добре свършената работа дори и за най-малките, като Калин Калев младши. Той е и най-младият член на групата по клинични проучвания на сектора по фетална медицина към Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

 

Пожелаване на целия екип по майчино-фетална медицина здраве, успешни проекти, както и много живи и здрави бебета и майки!

Новини