Пакет "Гинекологична профилактика от А до Я"

Paket_AtoZ_450x250В навечерието на празника на българската писменост и просвета – 24 май, екипът по превантивна медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ предлага на своите пациенти пакет „Гинекологична профилактика от А до Я.“ Пакетът включва комплексни медицински грижи за дами, предлагащи всички необходими прегледи и изследвания за женска профилактика - онкогинекологична и мамологична профилактика, профилактика на репродуктивното здраве и ендокринна профилактика и профилактика на щитовидната жлеза.

Пакет „Гинекологична профилактика от А до Я“ включва следните прегледи и изследвания:

 

  • Хирургичен преглед с ехомамография при хирург-мамолог*;

     

  • Ултразвуков преглед при АГ репродуктивен специалист) *;
  • Снемане а онкоцитонамазка**
  • Снемане на микробиология на влагалищен секрет**
  • Изследване за HPV (определяне на 16,18, +12 скрининг за 12 високорискови типа)
  • Изследване на на Prolactin***
  • Изследване на Estradiol***
  • Изследване на LH***
  • Изследване на FSH***
  • Изследване на Progesterone***
  • Изследване на Антимюлеров хормон***

     

  • Ехография на щитовидна жлеза при специалист ендокринолог*
  • Изследване на FT3+FT4+TSH***
  • Изследване ТАТ и МАТ***

 

*За провеждане на включените в пакета три прегледа с ултразвукова диагностика при АГ специалисти, при хирург и при ендокринолог е необходимо предварително запазване на час на тел. 02 920 09 01 или на регистратурата на болницата. В зависимост от свободния график е възможно трите прегледа да се проведат в различни дни.

** Материалите за онкоцитонамазка и микробиология на влагалищен секрет се снемат по време на гинекологичния преглед при АГ специалисти;

*** Включените в пакета хормонални изследвания се извършват в клиничната лаборатория на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на 2 етаж без предварително записан час. Работното време на лабораторията е от понеделник до петък от 8:00 до 18:00 ч. и в събота и неделя и официални празници от 8:00 до 12:00 ч. Препоръчително е включените в пакета хормонални изследвания да се извършат преди датите на съответните прегледи, за да могат техните резултати да бъдат коментирани по време на прегледа от извършващия го специалист.

За т.нар. полови хормони:

- Изследване на FSH (фоликуло-стимулиращ хормон) – изследва се 3-5 ден от цикъла;

- Изследване на LH (лутеинизиращ хормон) - изследва се 3-5 ден от цикъла;

- Изследване на Estradiol (eстрадиол) - изследва се 3-5 ден от цикъла;

- Изследване на Prolactin (пролактин) – изследването не е свързано с месечния цикъл;

- Изследване на Антимюлеров хормон - изследването не е свързано с месечния цикъл


 

Общата сума на всички включени в пакета прегледи и изследвания по единични цени е 624,00 лв. Общата цена на пакет „Гинекологична профилактика от А до Я“ е 437,00 лв. Получавате отстъпка от 187 лв. или 30% от общата цена на включените в пакета медицински грижи.

 

1. Запишете час на регистратура или контактния център на болницата на тел. 02 920 09 01 като е необходимо да информирате регистриращия Ви, че искате да се възползвате от пакет „Гинекологична профилактика от А до Я“. При Вашето обаждане ще получите информация за свободните дни и часове на включените във ваучера три вида специалисти, от които може да изберете удобно за Вас време за провеждане на прегледите и съпътстващите ги изследвания.

 

2. При първото посещение в Медицински комплекс „Д-р Щерев” за използване на прегледи и/или изследвания, включени в настоящия ваучер,  преди извършването на Вашия преглед или изследване, моля, посетете касата, където след заплащане на сумата от 477,00 лв. на Ваше име ще бъде активиран пакет „Гинекологична профилактика от А до Я ”

 

3. След активиране на Вашия пакет, моля, насочете се към регистратурата, където ще бъдете регистрирани за предстоящия преглед/изследвания и ще бъдете насочени към кабинета/лаборатория, където ще се извърши той/те.

 

4. След приключване на прегледа и съпътстващото го изследване лекарят ще Ви информира кога ще получите резултатите, ако те не са били готови преди прегледа и не са коментиране по време на неговото протичане. (заб. Препоръчително е да извършите включените в пакета хормонални изследвания преди датата на Вашия преглед, както е посочено в бележка *** по-горе).

 

Новини