Пациентите за нас
 • Yordanka Todorova

  Много хубава болница, чиста, приветлива дава всичко за което мечтае една двойка. Аз съм много благодарна на д р Юнакова за сбъдване на мечтата ми и едно успешно раждане на две ангелчета близнаци момче и момиче. Болница Щерев дава всичко 👶👶👶👶👶 и има страхотен персонал лекари, анестезиолози и акушерки.

  Йорданка Тодорова

  Виж повече
 • katrin_asparuhova

  Благодаря на целият екип на болницата, най-вече на невероятната д-р Коновалова! Имаме 1 успешно ин витро, но за съжаление, момиченцето ми се оказа с двустранна тежка Вентрикуломегалия и Хидроцефалия. Наложи се да прекъснем бременността в 6-ти месец. Грижите и вниманието, които получих в този така тежък момент, бяха наистина решаващи за сложната процедура и възстановяването ми след това. Предстои ми втори опит, който съм сигурна, че отново ще е успешен. Вярвам, че този път и късмета ще е на наша страна и всичко ще е наред. Никога няма да забравя как всички гинеколози, сестри, акушери, анестезиолози и т.н. се грижеха за мен, при това не само за физическото ми здраве. Спечелихте доверието ми за цял живот.

  Катрин Аспарухова

  Виж повече
 • krasimira_todorova

  Нашето огромно благодаря е за д-р Юнакова. От първи опит инвитро имам страхотен син на 1 година и 1 месец. Винаги съм казвал, че доверието към лекаря е най-важно за успешния край.

  Красимира Тодорова

  Виж повече
 • Lana_Petkova

  Аз искам да БЛАГОДАРЯ на доц. Тимева и на прекрасния екип, който беше до мен! До скоро и много успехи!

  Лана Петкова

  Виж повече
 • Luiza_Vancheva

  Здравейте! И горда, и щастлива съм, че бях Ваш пациент! С чудесни впечатления останах от целия Ви екип!

  Всички Вие и Д-р Савова сте много специални хора и професионалисти в моя живот!

  Щастлива съм с моя син Искрен!🙂

  Бъдете здрави!

  Луиза Ванчева

  Виж повече
 • rayna_dyulgerova

  Благодарение на Д-р Юнакова имам това прекрасно слънчице. Обичаме те много!!!

  Райна Дюлгерова

  Виж повече
 • Rumyana_Dencheva

  Благодаря на д_р Савова за прекрасният ми внук!

  Румяна Денчева

  Виж повече
 • sara_ingilizova

  Благодаря на доц.Тимева, за грижите и професионализма!

  Сара Ингилизова

  Виж повече
 • silvia_traykova

  Огромно БЛАГОДАРЯ на д-р Савова!

  Силвия Трайкова

  Виж повече
 • SlavaChakarova

  Благодаря от сърце на д-р Коновалова, че сбъдна нашата мечта да си имаме бебче. Страхотен човек и лекар. Обичаме ви!!!

  Слава Чакърова

  Виж повече
 • snejana_peneva

  Аз съм пациент на Др.Арабаджи и Доц. Тимева. Най-добрите. Благодарение на тях сега имам прекрасна дъщеря.

  Снежана Пенева

  Виж повече
 • tamara_tomova

  Здравейте! Искам да изразя огромните си благодарности към д- р Гинка Ганева и целия екип на клиниката за грижите, с които ме обсипаха по време на бременността, раждането и след това! Благодаря и на прекрасния д-р Стаменов за грижите към малкото ни съкровище Камен, мерси и на търпеливия Симеон Шиков за положеното търпение и всеотдайност по време на водните занимания с малкия ни юнак! Страхотни сте, бъдете здрави и продължавайте да радвате хората с положителните си емоции и професионализъм.

  Тамара Томова

  Виж повече
 • Elena N Genova 19.05.2012 Alexandrina

  Честит празник на родилното отделение на АГ Болница ” Д-р Щерев”. За моето семейство това е много специално и ценно място, там изплакаха и поеха първата си глътка въздух двете ни дечица! От цялото си сърце благодаря на най-невероятния лекар и човек д-р Гинка Ганева и на целия страхотен екип на клиниката! Бъдете все така всеотдайни и обичащи пациентите и работата си!

  Елена Генова

  Виж повече
 • Svetla Nikolova 02.08.2010

  Сега вече мога да се похваля с една прекрасна дъщеричка - Мария. Малкото съкровище се роди точно на рождения ден на мама - 1 март и ми направи най-прекрасния подарък, който някога съм си представяла. Малко се измъчихме с раждането, защото тръгнахме да раждаме нормално, но за съжаление положението на бебето наложи да я извадят с операция. Тя се роди няколко дни след определения термин - 4.150 кг и 53 см. Малкото съкровище е плод на усилията на много хора включително и вашите, за което искам сърдечно да ви благодаря!

  Светла Николова

  Виж повече
 • Gergana Kuzmanova 01.02.2012

  На 25.03  Благовещение се роди Никола. Той проплака в грижовните ръце на д-р Коновалова. Благодарим на целия екип за всеотдайните грижи. Никола бе заченат и роден в клиника Щерев. За нас Вие винаги ще бъдете носителите на благата вест. Никола сам избра датата си, доста по-рано от термина, но спокойствието, което получихме от д-р Коновалова и д-р Дачева (Неонатолог) беше безценно. Благодарим Ви!!!

  Гергана Кузманова

  Виж повече
 • maria mariova angelova 01.03.2012

  На 17.02.2012 година нашият син Ангел се роди в болница д-р Щерев благодарение на прекрасния и всеотдаен д-р Иван Димитров! Благодаря Ви за прекрасните грижи, за хубавите спомени и незабравимите мигове.

  Благодаря Ви д-р Димитров!

  Мария Ангелова

  Виж повече
 • (6)125x125

  През месец август 2013 година тръгнахме с моя съпруг за София за консултация със специалисти по асистирана репродукция.Доидохме направо при вас,след разговор с моя близка,която благодарение на д-р Савова има момче и момиче. Бяхме добре посрещнати от момичетата от регистратурата.Първият ми преглед беше при доц.Щерев. Искрено му благодаря че ми вдъхна надежда и кураж да продължим напред и да не се отказваме. В процеса на работа имах удоволствието да работим с д-р Ралица Милчева и д-р Мария Юнакова. Благодаря и на тях за внимателното и добро отношение към нас,благодаря им за куража и надеждата, която ми дават да забременея с ин витро процедура. Остават ни около 2 месеца да доиде реда и на нашия 20723 номер,и отново да се видя с тях и с целия любезен колектив на клиника ЩЕРЕВ. Искрени благодарности от Траяна и Красимир Митеви от град Сливен

  Траяна Митева

  Виж повече
 • liubka delqnska dojcheva 21.12.2012

  С уважение и искрени благодарности към Д-р Андреева и целия екип на АГ Болница Д-р Щерев. Благодарение на Вас и професионализма на всички Ваши колеги имаме един прекрасен син Константин. Пожелаваме Ви Весела Коледа и една много успешна Нова година.

  Любка Делянска-Дойчева

  Виж повече
 • katerina dobreva 11.09.2012

  Специални благодарности на д-р Коновалова и на целия екип на клиниката за грижите и прекрасното отношение! Това е Моника на два месеца :) 

  Катерина Добрева

  Виж повечеИзпрате ни Вашето мнение за Медицински комплекс "Д-р Щерев" и нашите специалисти

Пишете ни на лично съобщение във Facebook профила ни на адрес https://www.facebook.com/shterevhospital/