Д-р Христина Сурчева

Д-р Христина Сурчева

Длъжност
Младши лекар

Контакти
Медицински комплекс „Д-р Щерев”
ул. „Христо Благоев“ №25-31, ж.к. „Разсадника“, гр. София
02 920 0901

Д-р Сурчева завършва медицинското си образование в медицински факултет при Тракийски университет в Стара Загора, след което е зачислена за специализация в САГБАЛ „Д-р Щерев“

Образование
2016: „Медицина“, Тракийски университет-Стара Загора
2016-до момента: Специализация по „Акушерство и гинекология“

Членство в съсловни организации
Български лекарски съюз

Репродуктивна медицина
Акушерство
Ендоскопски методи в репродуктивната медицина
Репродуктивна ендокринология

Лекарите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са по-близо до вас!

Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през съвременните ни дигитални канали. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

Видео: По пътя към мечтаното бебе

Понякога мечтаното бебе се бави, без значение колко го чакаш. Понякога двете чертички закъсняват, без значение колко се обичате. Понякога е нужно малко повече търпение и подкрепа от човек, на когото можеш да вярваш. Понякога се налага експертна помощ и уменията на специалист, на когото можеш да се довериш. Тогава усещаш как ново сърце бие под твоето сърце. Тогава душата ти се радва на създадения нов живот. Вече 30 години ние ти помагаме да чуеш звънкия смях на твоето бебе у дома! Вече 30 години ние винаги заставаме до теб по пътя към мечтаната радост!