Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 2 до 8 август

20190801 сайтВ първия ден на август обичайно се планират почивки, но ние мислим за есента и предстоящите през нея активности и инициативи. Освен това, през август Ден на отворените врати в Родилно отделение не излиза във ваканция, затова на записалите се на 8 август – очакваме ви! Ще разгледате най-вълнуващите кътчета от отделението и ще можете да зададете всички занимаващи ви въпроси. Напомняме ви, че от есента Ден на отворените врати ще се провежда три пъти месечно, така че не се безпокойте, ако сте пропуснали да се запишете през август – ако до раждането има време, ще можете да разгледате отделението ни и да се подготвите.

Традиционно Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е съорганизатор заедно с Института по репродуктивно здраве на Софийския симпозиум по репродуктивна медицина. Събитието привлича стотици акушер-гинеколози, ембриолози, биолози и акушерки от цялата страна, а сред лекторите му обичайно са водещите национални и европейски имена в сферата на асистираната репродукция, феталната медицина, ендоскопската хирургия и акушерските грижи. Повече за събитието можете да прочетете ТУК.

През август ще се проведат и две безплатни практически лекции – „Захранване на бебето, какво е важно да знаем, за да гарантираме здравословно развитие през първите години от живота - правила и съвети“ и „Първи грижи за новороденото у дома“. Има време до тяхното провеждане и със сигурност ще ги анонсираме по-подробно през следващите седмици, но вече можете да се запишете на 02 920 0901 или на регистратурата на болницата. Побързайте, местата са ограничени, а интересът и към двете инициативи е голям!

Новини