Какво предстои в Медицински комплекс “Д-р Щерев” от 6 до 12 септември

Bebe_saitЛятото е към своя край, но слънчевите усмивки на нашия екип не слизат от лицата ни, защото вече сме подготвили куп полезни инициативи за вас.

След почивката през месец август Медицински комплекс “Д-р Щерев” отново отваря вратите си за Вас – бъдещите майки. Можете да дойдете на място и да разгледате родилното ни отделение, което беше разширено с още стаи в болничния стационар.

Заради огромния интерес от ваша страна Денят на отворените врати вече е три пъти в месеца. Започваме на 12 септември и ще ви посрещаме всеки четвъртък до края на месеца.

Курсът за първа помощ също се завръща с пълна сила. И през септември ние, заедно с партньорите ни от First Aid ще ви предложим безценни съвети. Припомняме ви, че курсовете се водят от подготвени лектори и се провеждат в три свързани модула, които продължават по 90 минути и са изключително практически ориентирани. Разбира се в края на курса ще получите и сертификат.

На традиционния си интерес се радва и Училището за бъдещи родители, което се провежда при нас всяка събота. Любимата на всички акушерка и психолог Диди Димова е готова да ви предаде своя безценен опит, за да преминете с усмивка по пътя, който ви предстои. Часовете за септември вече са запълнени, но можете да се запишете за срещите ни през следващите месеци.

Тук е мястото да ви поканим на един прекрасен празник, в който ще се включи и Медицински комплекс д-р Щерев. Той ще се състои на 15 септември на лятната сцена в Борисовата градина. Партнираме си с портала за женско и семейно здраве “Мама, татко и аз” в тяхната кампания “От първи дъх до първи клас”. Очаквайте информация с кои наши специалисти ще можете да се срещнете и да направите своите безплатни консултации.

Напомняме ви, че на националните празници ( 6 септември) Контактният център, регистратурата, касата и аптеката ще работят от 8.00 до 14.00 ч., а лабораторията ни от 8.00 до 12.00 ч.

Новини