Какво предстои в Медицински комплекс “Д-р Щерев” от 15 до 21 ноември

KP_sait_14Въпреки намръщеното време навън, ние в Медицински комплекс “Д-р Щерев” ви очакваме с широка усмивка и добро настроение и през следващата седмица със серия прекрасни инициативи. 

Започваме още от събота (16 ноември) с Училището ни за бъдещи родители, което се ръководи от вашата любима Диди Димова. Във втория модул ще разберете повече за кърменето – всичко за подготовката на гърдите още по време на бременността, както и след раждането, правилната техника за оригване след хранене и безценни съвети за бърза реакция при задавяне. И още – ще разберете, защо инвестицията в съхраняване на стволови клетки е най-важната за вашето бебче. 

На 17 ноември (неделя)  Вяра Николина ви очаква, за да ви научи на всички тайни, които могат да ви помогнат в битката с коликите.  С лекцията Първи грижи за новороденото у дома ще разберете защо трябва да давате витамин Д на бебчетата си, както и кои са подходящите козметични продукти при грижата за деликтната им кожа. 

В сряда (20 ноември), завършва цикъла от нашия Курс по първа помощ. Лекторите от First Aid ще ви покажат още важни неща, свързани с реакция при инцидент с вашето дете или близък. Напомняме ви, че след завършването на курса, всеки един от записалите се ще получи и сертификат. Повече за курса, както и кои ще бъдат следващите му дати можете да откриете тук

За да се включите в нашите инициативи, трябва да се свържете с нашия контактен център на телефон 02 920 09 01 или на регистратурата на болницата.

Новини