назад
kurs po parva pomosht 840x500

Курс за първа помощ на бебета и деца – акценти

Специални лекции и практическа симулация ще научат всеки родител как да реагира при опасна за живота на детето му ситуация.

Курсът се води от сертифицирани лектори на Училище за първа помощ First Aid.

Заниманията са провеждат в залата за изписване на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ след задължително предварително записване.

Курс за първа помощ на бебета и деца на Училище за първа помощ First Aid

Кога се провежда Курсът за първа помощ при животозастрашаващи инциденти при бебета и малки деца?

Следващият курс ще се проведе на 29 март от 10:00 часа в Медицински комплекс "Д-р Щерев".
Той се състои от три модула, обединени в един формат, с обща продължителсност 5 часа и цена 50 лв. В края на курса всеки участник получава сертификат.


Какво ще научите?
Лекционният модул включва насоки за реакция при спешни ситуации, основни принципи при оказване на първа помощ, специфики на първата помощ при деца. Лекторите ще дадат подробна информация какво се прави при дете в безсъзнание, без витални признаци, как се спира силно кървене, как се действа при травми на глава, крайник или при чуждо тяло в дихателните пътища и задавяне. Ще се разисква третирането на изгаряния, както и реакцията при спешни състояния – остър хирургичен корем (апандисит), остър ларингит. Адекватната помощ при често срещани заболявания е ключова, затова сред разискваните теми ще присъстват астматичен пристъп, хипоглекимична криза, менингит и енцефалит, както и действия при грипоподобни състояния.

Курсът ще включва и практически модул с упражняване на наученото върху манекен.

Курс за първа помощ на бебета и деца – запишете се за участие

За да участвате в Курса за първа помощ при животозастрашаващи инциденти при бебета и малки деца, се запишете, като се обадите на нашия Контактен център – 02 920 0901! Побързайте, местата са ограничени!

Можете да изпратите заявка за записване, като ни изпратите имейл на contact@shterevhospital.com.

Видео: Училището за бъдещи родители

Гледайте видео за вълшебната Диди Димова и Училището за бъдещи родители „Ние създаваме радост“ към Медицински комплекс "Д-р Щерев". Ако бременността и раждането са едно красиво пътешествие по пътя към родителството, то няма по-подходящ водач и учител в това пътуване от опитната и обаятелна Диди Димова. Тя ръководи умело индивидуалното и груповото ни училище за бъдещи родители и е помогнала да стотици жени и двойки да преминат спокойни през 9-те месеца на очакване, да изживеят подготвени радостта от раждането на рожба си и да поемат уверени в себе си грижата за своето новородено.

Курс за първа помощ на бебета и деца – обобщение

Стремежът на Медицински комплекси „Д-р Щерев“ е не само да ви осигури сигурна бременност, но да ви даде спокойствието на родителството. Затова заедно с партньорите ни от Училище за първа помощ First Aid организираме курс, който ще ви помогне да реагирате разумно и овладяно във всяка животозастрашаваща ситуация.