Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 19 до 25 юли

20190718 сайтЛетните отпуски и пътуванията вече са в разгара си, но не сме забравили и тези от вас, които се радват на слънчевите дни в София. Нашите инициативи продължават и тази седмица.

На 20 юли (събота), във втория модул на груповото Училище за бъдещи родители ще ви бъдат представени всички теории за кърменето от Диди Димова – очарователна акушерка и психолог. В допълнение ще научите и всичко за стволовите клетки и защо те са най-сериозната инвестиция за вашето бебе от партньорите ни от банка за стволови клетки БулГен.

На 21 юли (неделя) в безплатната практическа Лекция първи грижи за новороденото у дома ще научите повече за ежедневните дейности по обгрижване на вашето съкровище – къпане, преобуване, масажи и как да се справяте с бебешките колики.

На 22 юли (понеделник) ще се проведе вторият модул за този месец от Курс по първа помощ за бебета и деца, в който партньорите ни от FirstAid ще ви покажат на практика как да постъпите при възникване на животозастрашаваща ситуация при вашите малчугани – най-уязвимите същества.

На 23 юли (вторник) ще се състои Ателие за ранно детско развитие. Опитните психолози от ателие „Аз и Мама“ ще ви предоставят много идеи за занимания с децата, чрез които едновременно те да учат, да се забавляват и да засилвате връзката помежду си. Децата трябва да са на възраст между 8 месеца и 2 годинки.

За да участвате в нашите инициативи е нужно предварително записване на тел.: 02 920 09 01 или на регистратурата на болницата. Попитайте и в какво още може да се включите!

Новини