Предстои вълнуващ август за инициативите ни

20190726 сайтОбичайно август е време за подготовка за новостите, с които повечето организации започват есенния сезон. Медицински комплекс „Д-р Щерев“ не прави изключение от тази тенденция. Първо, обаче, е напомнянето, че през август почти всички наши инициативи за бъдещи и настоящи родители ще се отдадат на заслужена лятна почивка.

Ателие за ранно детско развитие с теми на заниманията
Психолозите от „Аз и МАМА“ ще се възползват от лятната ваканция, за да разработят нова програма на заниманията си от есента. В края на август ще обявим графика, в който освен дати и часове, ще бъдат заложени и теми. Така всяка мама с малчуган от 8 до 24-месечна възраст ще знае кое занимание на кой конкретен въпрос ще може да й отговори. Освен приятно и полезно, Ателието по ранно детско развитие ще стане дори още по-практически ориентирано, за да отговори на истинските потребности на родителите с бебета и наскоро проходили дечица.

Курс за първа помощ на бебета и деца
Партньорите ни от First Aid също само привидно ще почиват през месец август, от септември се завръщат с пълна сила. Напомняме ви, че курсът им носи познания и сертификат, води се от подготвени лектори и се провежда в три неразделни модула. Всеки модул продължава 90 минути и насочеността му е изключително практически ориентиране.

Училище за бъдещи родители „Ние създаваме радост“
Акушерката и психолог Диди Димова се завръща с график от септември за груповите училища за бъдещи родители, които тя води повече от успешно. Следете за повече информация и дати, защото всички бъдещи родители са наясно – местата за нейната инициатива се запълват изключително бързо.

Ден на отворените врати в Родилно отделение
Това е инициативата ни, която никога не почива. Може би си спомняте, че през пролетта разширихме родилното отделение с още стаи в болничния стационар. Това се налага поради все по-големия интерес на пациенти към Медицински комплекс „Д-р Щерев“, а това може само да ни радва. И тъй като и желанието на все повече хора да разгледат отделението нараства, от септември Ден на отворените врати ще е вече три пъти в месеца.

Въпреки нагласата, че август е само почивки и подготовки за новия есенен сезон, не пропускайте да се информирате за датите на предстоящите две безплатни практически лекции „Първи грижи за новороденото у дома" и „Захранване на бебето, какво е важно да знаем, за да гарантираме здравословно развитие през първите години от живота - правила и съвети".

Не забравяйте, че за да се включите в нашите инициативи е нужно предварително записване на тел. 02 920 0901 или на регистратурата на болницата. Очаквайте още новини от нас и не пропускайте да се възползвате от полезните инициативи на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и партньорите ни!

Новини