Заповядайте на виртуално Благовещение 2022!

Благовещение 450х250На 25 март (петък) екипът, пациентите и приятелите на Медицински комплекс "Д-р Щерев" отново ще посрещнат празника на болницата и за трета поредна година възможността да се видим на живо е ограничена от борбата с коронавируса. Затова ви каним да се включите в нашите онлайн инициативи, като се надяваме по този начин да успеем да ви срещнем със специалистите, станали част от семействата ви, а на тях да подарим красиво преживяване с любимите пациенти.

Част от екипа репродуктивни специалисти - лекари, ембриолози и биолози, ще очакват своите пациенти за специални онлайн срещи. Вижте дали човекът, споделил с вас пътя към мечтаната радост, е в списъка и се регистрирайте за онлайн среща. Можете да го направите тук: https://forms.gle/ErpEwfBitpZ63RdG7

Ако човекът, на когото искате да изкажете своята признателност, не е в списъка, можете да изпратите вашето послание - текст, снимка или дори видео, на s.krasteva@shterevhospital.com. Всяко послание ще бъде лично предадено на съответния специалист, а от снимките ще направим ново пано на радостта - стена с изображения на вашите наши деца, чиято поява празнуваме всяка година заедно на Благовещение.

 
Новини