Представяне на отделение по оперативна гинекология

В сектора по оперативна гинекология на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ фокусът на специалистите е върху миниинвазивните оперативни методи с цел по-добра диагностика, лечение и възстановяване на пациентките. Вижте представяне на отделението ни.

Научете повече

СНИМКА2

Оперативни интервенции и процедури, извършвани при нас

Видео: Оперативна гинекология

Запознайте се с екипа на сектора по оперативна гинекология във видеото и научете повече къде се срещат мисията на екипа на Медицински комплекс „д-р Щерев“ и желанието на пациентите да получат най-съвременното лечение.

Операция при нас - какво ви предстои

Новини
  • Педиатричният кабинет няма да приема пациенти до края на извънредните епидемиологични мерки

    Педиатричният кабинет на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е временно затворен до прекратяване на извънредните епидемиологични мерки в страната във връзка с предотвратяване разпространението на коронавирус COVID-19. Всички профилактични педиатрични пакети, които пациентите ни са закупили, за да проследяват правилното развитие и доброто състояние на своите малки съкровища, ще бъдат удължени със съответния срок на извънредното положение.

  • 44 бебета се родиха в Медицински комплекс "Д-р Щерев" от началото на извънредното положение

    44 са бебетата, родени в Медицински комплекс "Д-р Щерев" от началото на извънредното положение, обявено в страната на 13 март във връзка с разпространението на коронавирус COVID-19. 24 са малките момченца, а 20 - момиченцата, зарадвали родителите с появата си. И в момента родилното отделение на болницата работи на пълни обороти, като се очаква на днешния празник на болницата Благовещение още новородени да поемат първи дъх в ръцете на специалистите на Медицински комплекс "Д-р Щерев".

  • Честито Благовещение!

    Вече повече от 15 години на 25 март екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" отбелязва своя празник на Благовещение - денят на радостта от благата вест за чудото на новия живот. Защото вече близо три десетилетия екипът на проф. Атанас Щерев създава това чудо всеки ден. Хиляди малки и пораснали чудеса живеят здрав и пълноценен живот и изпълват с радост сърцата на близките си благодарение на акушер-гинеколозите и репродуктивните специалисти, ембриолозите и биолозите, лаборантите, акушерките, а също генетици, ендокринолози, фармацевти, психолози и още, и още.