Представяне на отделение по оперативна гинекология

В сектора по оперативна гинекология на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ фокусът на специалистите е върху миниинвазивните оперативни методи с цел по-добра диагностика, лечение и възстановяване на пациентките. Вижте представяне на отделението ни.

Научете повече

СНИМКА2

Оперативни интервенции и процедури, извършвани при нас

Видео: Оперативна гинекология

Запознайте се с екипа на сектора по оперативна гинекология във видеото и научете повече къде се срещат мисията на екипа на Медицински комплекс „д-р Щерев“ и желанието на пациентите да получат най-съвременното лечение.

Операция при нас - какво ви предстои

Новини
  • Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 6 до 12 декември

    На 8 декември (неделя) ще се проведе безплатната практическа лекция „Специфика при хранене на новороденото – кърмене и смесено хранене“. Останали са малко свободни места, а водещ на лекцията е консултантът по грижи за новороденото Петя Милина. Тя ще ви разкаже повече за естественото хранене, за най-необходимите продукти, свързани с храненето на новороденото. Ще бъде засегната и темата за бебетата с по-специфични хранителни нужди, включително мъниците с ниско тегло и най-големите герои – недоносените.

  • Гинекологичната профилактика спасява живот

    Гинекологичното здраве е изключително важно за всяка жена. Това е и причината всяка дама да трябва ежегодно да отделя време за проследяване при специалист, а не да се чака появяването на проблем, за да отиде на преглед. Специализираните прегледи и изследвания са една от най-важните стъпки към здрав и щастлив живот. Нещо повече – колкото по-рано се диагностицира едно заболяване, толкова шансовете за лечение и по-леки последствия стават по-големи.

  • Д-р Петя Чавеева слага началото на редовните прегледи на наши специалисти във Видин

    На 30 ноември и 01 декември ръководителят на Сектора по фетална медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ д-р Петя Чавеева ще стартира в град Видин своите високоспециализирани прегледи на бременни. Пациентките от цяла Северозападна България могат да се възползват от качествена здравна грижа, предоставена от лекарския екип на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, в събота и неделя от 08:30 до 18:30 часа. Прегледите се извършват с предварително записване на час на телефон 0899151007.