Представяне на отделение по оперативна гинекология

В сектора по оперативна гинекология на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ фокусът на специалистите е върху миниинвазивните оперативни методи с цел по-добра диагностика, лечение и възстановяване на пациентките. Вижте представяне на отделението ни.

Научете повече

СНИМКА2

Оперативни интервенции и процедури, извършвани при нас

Видео: Оперативна гинекология

Запознайте се с екипа на сектора по оперативна гинекология във видеото и научете повече къде се срещат мисията на екипа на Медицински комплекс „д-р Щерев“ и желанието на пациентите да получат най-съвременното лечение.

Операция при нас - какво ви предстои

Новини
  • Д-р Стоян Певтичев: Възстановяването след раждане не трябва да се подценява от родилките

    Раждането на нов живот носи радост, но буди и много тревоги в жените, които са се впуснали в чудното приключение на майчинството. Кои са нещата, на които трябва да обърне внимание всяка майка малко след раждането попитахме д-р Стоян Певтичев, акушер-гинеколог от екип Проследяване на бременност и раждане и един от #младителекари в Медицински комплекс “Д-р Щерев”. Зад гърба си той има натрупан сериозен опит в областта на акушерството и гинекологията, като освен в България, е специализирал в клиники във Франция, Германия, Испания.

  • Уникален алгоритъм при проследяването на бременност в условията на пандемия от COVID-19

    Бременността е прекрасен период в живота на всяка жена и двойка, но тя изисква повишени грижи за бъдещата майка и носеното от нея бебе, особено в условията на световна пандемия от COVID-19. Водени от стремежа ни да гарантираме качествено, но и сигурно медицинско обслужване и стъпвайки на над 30-годишния си опит, Медицински комплекс “Д-р Щерев” създаде уникален за България алгоритъм за проследяване на бременността в условията на очакваната нова вълна от COVID-19.

  • Д-р Борислав Дангъров пред в. Монитор: Бебетата могат да се преохладят или настинат, ако седят на климатик през лятото

    Въпреки захлаждането от последните дни, летните горещини тепървя предстоят и те изпълват с тревоги и въпроси всеки млад, а и по-опитен родител. Поради тази причина от вестник "Монитор" потърсиха за интервю ръководителя на неонатологичното отделение на Медицински комплекс "Д-р Щерев" д-р Борислав Дангъров.