Представяне на отделение по оперативна гинекология

В сектора по оперативна гинекология на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ фокусът на специалистите е върху миниинвазивните оперативни методи с цел по-добра диагностика, лечение и възстановяване на пациентките. Вижте представяне на отделението ни.

Научете повече

СНИМКА2

Оперативни интервенции и процедури, извършвани при нас

Видео: Оперативна гинекология

Запознайте се с екипа на сектора по оперативна гинекология във видеото и научете повече къде се срещат мисията на екипа на Медицински комплекс „д-р Щерев“ и желанието на пациентите да получат най-съвременното лечение.

Операция при нас - какво ви предстои

Новини
  • Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

    Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост! Благодарим на над сто и петдесетте деца и техните родители, баби, дядовци и близки, които се включиха в днешния Майфест. Медицински комплекс „Д-р Щерев“ традиционно организира градинско тържество, за да отбележи 24 май. Благодарение на доброто им настроение, страхотната програма и чудесното пролетно време празникът беше изпълнен с игри, усмивки и веселба. Разбира се, за това се погрижиха и всички участници в събитие.

  • Образователен мюзикъл ще зарадва гостите на Майфест 2019

    До градинския празник на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ Майфест остават броени дни, очакват ви много изненади, една от които е мюзикъл с интересното име „Немитата круша“. Той ще бъде изпълнен от децата от вокална група „Пеещите кенгура“ и ще научи най-малките ни гости какво представляват бактериите и какво се случва в тялото ни, когато ядат немити плодове и зеленчуци.