Представяне на отделение по оперативна гинекология

В сектора по оперативна гинекология на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ фокусът на специалистите е върху миниинвазивните оперативни методи с цел по-добра диагностика, лечение и възстановяване на пациентките. Вижте представяне на отделението ни.

Научете повече

СНИМКА2

Оперативни интервенции и процедури, извършвани при нас

Видео: Оперативна гинекология

Запознайте се с екипа на сектора по оперативна гинекология във видеото и научете повече къде се срещат мисията на екипа на Медицински комплекс „д-р Щерев“ и желанието на пациентите да получат най-съвременното лечение.

Операция при нас - какво ви предстои

Новини
  • Нарушена въглехидратна обмяна и бременност – поведение, рискове и лечение

    Нарушенията във въглехидратната обмяна са едни от често срещаните сред жените в репродуктивна възраст. Затова допринасят наднорменото тегло, заседналият начин на живот, фамилната предразположеност, в комбинация с артериална хипертония, както и нарушенията в нивата на холестерола и триглицеридите. Тези нарушения се получават заради един основен фактор:

  • Специалисти от Медицински комплекс „Д-р Щерев” стартират редовни прегледи във Видин

    Четирима специалисти от Медицински комплекс „Д-р Щерев” ще стартират редовни прегледи на пациенти във Видин, като по този начин ще отговорят на нуждите за по-качествена здравна грижа на жените от цяла Северозападна България. Д-р Иван Димитров, д-р Петя Чавеева, д-р Стоян Певтичев и д-р Росен Биилчев ще преглеждат по график всяка седмица в новоразкрития модерен кабинет за женско здраве в Медико-дентален център „Омега”.

  • Какво предстои в Медицински комплекс “Д-р Щерев” от 8 до 14 ноември

    Месец ноември напредва с пълна сила, а ние в Медицински комплекс “Д-р Щерев” сме ви подготвили серия от изключително полезни занимания, с които да се подготвите за предстоящото най-важно събитие в живота ви – раждането на вашето бебче.