Представяне на отделение по оперативна гинекология

В сектора по оперативна гинекология на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ фокусът на специалистите е върху миниинвазивните оперативни методи с цел по-добра диагностика, лечение и възстановяване на пациентките. Вижте представяне на отделението ни.

Научете повече

СНИМКА2

Оперативни интервенции и процедури, извършвани при нас

Видео: Оперативна гинекология

Запознайте се с екипа на сектора по оперативна гинекология във видеото и научете повече къде се срещат мисията на екипа на Медицински комплекс „д-р Щерев“ и желанието на пациентите да получат най-съвременното лечение.

Операция при нас - какво ви предстои

Новини
  • Как ще работим на предстоящия национален празник

    На 22 септември България ще отбележи Деня на независимостта, който е национален празник и официален почивен ден. За спокойствието на нашите пациенти напомняме, че родилно и гинекологично отделения работят денонощно, за да отговорят на нуждите на всяка жена, доверила ни здравето си.

  • Запишете се за участие в календара на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ за 2021 г.!

    От години фотокалендарът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е символ на радостта и усмивките, споделени между екипа на болницата, пациентите и приятелите ни. Заснемането му пък е истинско събитие, в което участниците се включват с радост и с вълнението да застанат пред обектива на един от най-обичаните фотографи – Калина Арсова.

  • Д-р Мария Коновалова с безплатни прегледи в Националния кабинет по репродуктивно здраве в Перник

    На 20 септември (неделя) д-р Мария Коновалова ще извършва безплатни акушеро-гинекологични прегледи във втория в България Национален кабинет по репродуктивно здраве, намиращ се в Перник. Д-р Коновалова е сред най-опитните специалисти от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев” и е ръководител на на новия Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев”. ​