Представяне на отделение по оперативна гинекология

В сектора по оперативна гинекология на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ фокусът на специалистите е върху миниинвазивните оперативни методи с цел по-добра диагностика, лечение и възстановяване на пациентките. Вижте представяне на отделението ни.

Научете повече

СНИМКА2

Оперативни интервенции и процедури, извършвани при нас

Видео: Оперативна гинекология

Запознайте се с екипа на сектора по оперативна гинекология във видеото и научете повече къде се срещат мисията на екипа на Медицински комплекс „д-р Щерев“ и желанието на пациентите да получат най-съвременното лечение.

Операция при нас - какво ви предстои

Новини
  • Доц. Николай Доганов: Рискът при вагинален достъп е 10 пъти по-малък в сравнение с откритата коремна хирургия

    През март 2017 г. към екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се присъедини доц. Николай Доганов – акушер-гинеколог с дългогодишен опит и безспорни постижения, фокусирани в областта на оперативната гинекология. От 27 юли той стартира прегледи по график в болницата – всеки четвъртък след предварително записан час.

  • Биохимичен скрининг – първият важен "изпит" през бременността

    Между 11 и 13 г. с. бременната и нейното бебче се изправят пред първия изключително важен и специализиран преглед, който показва как са се справили заедно до момента – първи триместър скрининг тест или както също е познат: биохимичен скрининг. Препоръчително е той да се извърши от квалифициран специалист по фетална медицина, тъй е един от най-чувствителните тестове за определяне на риска на плода за тризомия 21 (синдром на Даун), тризомия 18 (синдром на Едуардс) и тризомия 13 (синдром на Патау) както при едноплодна, така и при двуплодна бременност.

  • Биолог Боряна Петкова и ембриолог Иван Бочев участваха в Международния симпозиум по имунология на репродукцията

    Биолог Боряна Петкова от андрологичната лаборатория и ембриолог д-р Иван Бочев от инвитро лабораторията на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ взеха участие в 15-ия Международен симпозиум по имунология на репродукцията, който се проведе през юни във Варна. Те се включиха и в постерната сесия, част от научната програма на събитието.