presentation_large

Когато следваш сърцето си

Заставаме до вас по пътя към най-голямата радост - звънкия смях на бебе у дома!

При нас ще получите специализирани съвети, персонална подкрепа, безупречен професионализъм, високотехнологично оборудване и комфортна среда.

Повече за нас

Видео: Благодарим ви!

Понякога всичко, което имаме да кажем е едно голямо благодаря. Благодарим Ви, че вече 30 години ни се доверявате да застанем до вас по пътя към мечтаното бебе! Поздравяваме ви с този клип, в който вложихме цялата си любов и позитивна енергия. 

От екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“

P.S. За да усетите емоционалното му послание, гледайте видеото с пуснат звук.

Новини
 • Видео: Представяне на Неонатологичното ни отделение

  Няма по-подходящ момент от началото на годината да насочим поглед към специалистите, които първи посрещат в ръцете си новия живот. Гледайте едно прочувствено видео за специалистите в Неонатологичното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

 • Кандидатстване за 4-ти опит инвитро

  От началото на 2018 г. Центъра за асистирана репродукция, познат още като Фонд „Инвитро“, финансира до 4 процедури на двойка. Щастливи сме да ви информираме, че Медицински комплекс „Д-р Щерев“ има готовност да подготви документи за желаещите да се възползват от тази възможност. За стартиране на подготовка на документи за 4-ти опит можете да се свържете с Вашия лекуващ лекар.

Галерии
Нашата история, мисия и успехи
Пациентите за нас
Elena N Genova 19.05.2012 Alexandrina
Честит празник на родилното отделение на АГ Болница ” Д-р Щерев”. За моето семейство това е много специално и ценно място, там изплакаха и поеха първата си глътка въздух двете ни дечица! От цялото си сърце благодаря на най-невероятния лекар и човек д-р Гинка Ганева и на целия страхотен екип на клиниката! Бъдете все така всеотдайни и обичащи пациентите и работата си!

Елена Генова

Виж повече
Svetla Nikolova 02.08.2010

Сега вече мога да се похваля с една прекрасна дъщеричка - Мария. Малкото съкровище се роди точно на рождения ден на мама - 1 март и ми направи най-прекрасния подарък, който някога съм си представяла. Малко се измъчихме с раждането, защото тръгнахме да раждаме нормално, но за съжаление положението на бебето наложи да я извадят с операция. Тя се роди няколко дни след определения термин - 4.150 кг и 53 см. Малкото съкровище е плод на усилията на много хора включително и вашите, за което искам сърдечно да ви благодаря!

Светла Николова

Виж повече
Gergana Kuzmanova 01.02.2012

На 25.03  Благовещение се роди Никола. Той проплака в грижовните ръце на д-р Коновалова. Благодарим на целия екип за всеотдайните грижи. Никола бе заченат и роден в клиника Щерев. За нас Вие винаги ще бъдете носителите на благата вест. Никола сам избра датата си, доста по-рано от термина, но спокойствието, което получихме от д-р Коновалова и д-р Дачева (Неонатолог) беше безценно. Благодарим Ви!!!

Гергана Кузманова гр. София

Виж повече
maria mariova angelova 01.03.2012

На 17.02.2012 година нашият син Ангел се роди в болница д-р Щерев благодарение на прекрасния и всеотдаен д-р Иван Димитров! Благодаря Ви за прекрасните грижи, за хубавите спомени и незабравимите мигове.

Благодаря Ви д-р Димитров!

Мария Ангелова гр. София

Виж повече
(6)125x125

През месец август 2013 година тръгнахме с моя съпруг за София за консултация със специалисти по асистирана репродукция.Доидохме направо при вас,след разговор с моя близка,която благодарение на д-р Савова има момче и момиче. Бяхме добре посрещнати от момичетата от регистратурата.Първият ми преглед беше при доц.Щерев. Искрено му благодаря че ми вдъхна надежда и кураж да продължим напред и да не се отказваме. В процеса на работа имах удоволствието да работим с д-р Ралица Милчева и д-р Мария Юнакова. Благодаря и на тях за внимателното и добро отношение към нас,благодаря им за куража и надеждата, която ми дават да забременея с ин витро процедура. Остават ни около 2 месеца да доиде реда и на нашия 20723 номер,и отново да се видя с тях и с целия любезен колектив на клиника ЩЕРЕВ. Искрени благодарности от Траяна и Красимир Митеви от град Сливен

Траяна Митева гр. Сливен

Виж повече
liubka delqnska dojcheva 21.12.2012

С уважение и искрени благодарности към Д-р Андреева и целия екип на АГ Болница Д-р Щерев. Благодарение на Вас и професионализма на всички Ваши колеги имаме един прекрасен син Константин. Пожелаваме Ви Весела Коледа и една много успешна Нова година.

Любка Делянска-Дойчева гр. София

Виж повече
katerina dobreva 11.09.2012

Специални благодарности на д-р Коновалова и на целия екип на клиниката за грижите и прекрасното отношение! Това е Моника на два месеца :) 

Катерина Добрева гр. София

Виж повече
#ResourceNotFound: Labels, Accents#
 • Инвитро

  С близо 30 годишен опит в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" е помогнал на хиляди жени и двойки да изпитат голямата радост на родителството.

  Научете повече
 • Бременност

  Доверете се на водещите АГ и фетални специалисти в България. Надлежното проследяването на бременността и добрата пренатална грижа значително подобряват качеството на бременността и вероятността за раждането на здраво и доносено бебе. 

  Научете повече
 • Раждане

  Сигурно и спокойно раждане при опитни специалисти в комфортна среда. С нашата грижа и внимание тук ще се почувствате като у дома си.

  Научете повече
 • Оперативна гинекология

  Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

  Научете повече

Записване на час

 1. *Всички полета маркирани със звезда са задължителни