Първо посещение при нас

При Вашето първо посещение в Медицински комплекс “Д-р Щерев” ще бъдете посрещнати в централно фоайе от нашите служители на Фронт офис (информация) или директно на регистратурата ни. Научете повече какво да очаквате, когато ни посетите.

Научете повече

parvo_poseshtenie_840x500

Видео "С изключителна грижа за пациента"

За да гарантираме максимални удобства и удовлетвореност на доверилите ни се пациенти екипът ни полага сериозни усилия да предлагаме също така и добро немедицинско и административно обслужване в нашата болница. Гледайте един специален клип за административните ни звена за контакт с пациентите и научете повече за иновативните практики, които стоят зад нашата нова интернет страница, зад информационната ни система, зад контактния ни център, фронт офиса ни, нашата регистратура и каса и Дните на отворените врати в родилното ни отделение.

#ResourceNotFound: Labels, Accents#
 • Инвитро

  С близо 30 годишен опит в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" е помогнал на хиляди жени и двойки да изпитат голямата радост на родителството.

  Научете повече
 • Раждане

  Сигурно и спокойно раждане при опитни специалисти в комфортна среда. С нашата грижа и внимание тук ще се почувствате като у дома си.

  Научете повече
 • Бременност

  Доверете се на водещите АГ и фетални специалисти в България. Надлежното проследяването на бременността и добрата пренатална грижа значително подобряват качеството на бременността и вероятността за раждането на здраво и доносено бебе. 

  Научете повече
 • Оперативна гинекология

  Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

  Научете повече

Издаване на медицинска и друга документация

Нашите инициативи за пациенти

Ние създаваме с нашите пациенти общност на доверие и приятелство. Нашият връзка не приключва с успешното лечение, проследяването на бременността и раждането, а продължава дълги години напред.

Новини
 • 44 бебета се родиха в Медицински комплекс "Д-р Щерев" от началото на извънредното положение

  44 са бебетата, родени в Медицински комплекс "Д-р Щерев" от началото на извънредното положение, обявено в страната на 13 март във връзка с разпространението на коронавирус COVID-19. 24 са малките момченца, а 20 - момиченцата, зарадвали родителите с появата си. И в момента родилното отделение на болницата работи на пълни обороти, като се очаква на днешния празник на болницата Благовещение още новородени да поемат първи дъх в ръцете на специалистите на Медицински комплекс "Д-р Щерев".

 • Честито Благовещение!

  Вече повече от 15 години на 25 март екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" отбелязва своя празник на Благовещение - денят на радостта от благата вест за чудото на новия живот. Защото вече близо три десетилетия екипът на проф. Атанас Щерев създава това чудо всеки ден. Хиляди малки и пораснали чудеса живеят здрав и пълноценен живот и изпълват с радост сърцата на близките си благодарение на акушер-гинеколозите и репродуктивните специалисти, ембриолозите и биолозите, лаборантите, акушерките, а също генетици, ендокринолози, фармацевти, психолози и още, и още.

 • Важно за пациентите, пътуващи до София

  Медицински комплекс "Д-р Щерев" има готовност да издава служебни бележки на пациентите, на които предстои преглед или манипулация в болницата, заради което се налага и пътуването до София. Със служебните бележки може да бъде удостоверена нуждата от посещение в медицинското заведение. За да бъде услугата адекватна на завишените хигиенни и санитарни норми с оглед епидемиологичната ситуация, служебните бележки могат бъдат заявявани и получавани единствено онлайн.