Първо посещение при нас

При Вашето първо посещение в Медицински комплекс “Д-р Щерев” ще бъдете посрещнати в централно фоайе от нашите служители на Фронт офис (информация) или директно на регистратурата ни. Научете повече какво да очаквате, когато ни посетите.

Научете повече

parvo_poseshtenie_840x500

Видео "С изключителна грижа за пациента"

За да гарантираме максимални удобства и удовлетвореност на доверилите ни се пациенти екипът ни полага сериозни усилия да предлагаме също така и добро немедицинско и административно обслужване в нашата болница. Гледайте един специален клип за административните ни звена за контакт с пациентите и научете повече за иновативните практики, които стоят зад нашата нова интернет страница, зад информационната ни система, зад контактния ни център, фронт офиса ни, нашата регистратура и каса и Дните на отворените врати в родилното ни отделение.

#ResourceNotFound: Labels, Accents#
 • Инвитро

  С близо 30 годишен опит в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" е помогнал на хиляди жени и двойки да изпитат голямата радост на родителството.

  Научете повече
 • Раждане

  Сигурно и спокойно раждане при опитни специалисти в комфортна среда. С нашата грижа и внимание тук ще се почувствате като у дома си.

  Научете повече
 • Бременност

  Доверете се на водещите АГ и фетални специалисти в България. Надлежното проследяването на бременността и добрата пренатална грижа значително подобряват качеството на бременността и вероятността за раждането на здраво и доносено бебе. 

  Научете повече
 • Оперативна гинекология

  Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

  Научете повече

Издаване на медицинска и друга документация

Нашите инициативи за пациенти

Ние създаваме с нашите пациенти общност на доверие и приятелство. Нашият връзка не приключва с успешното лечение, проследяването на бременността и раждането, а продължава дълги години напред.

Новини
 • Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

  Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост! Благодарим на над сто и петдесетте деца и техните родители, баби, дядовци и близки, които се включиха в днешния Майфест. Медицински комплекс „Д-р Щерев“ традиционно организира градинско тържество, за да отбележи 24 май. Благодарение на доброто им настроение, страхотната програма и чудесното пролетно време празникът беше изпълнен с игри, усмивки и веселба. Разбира се, за това се погрижиха и всички участници в събитие.

 • Образователен мюзикъл ще зарадва гостите на Майфест 2019

  До градинския празник на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ Майфест остават броени дни, очакват ви много изненади, една от които е мюзикъл с интересното име „Немитата круша“. Той ще бъде изпълнен от децата от вокална група „Пеещите кенгура“ и ще научи най-малките ни гости какво представляват бактериите и какво се случва в тялото ни, когато ядат немити плодове и зеленчуци.