Първо посещение при нас

При Вашето първо посещение в Медицински комплекс “Д-р Щерев” ще бъдете посрещнати в централно фоайе от нашите служители на Фронт офис (информация) или директно на регистратурата ни. Научете повече какво да очаквате, когато ни посетите.

Научете повече

parvo_poseshtenie_840x500

Видео "С изключителна грижа за пациента"

За да гарантираме максимални удобства и удовлетвореност на доверилите ни се пациенти екипът ни полага сериозни усилия да предлагаме също така и добро немедицинско и административно обслужване в нашата болница. Гледайте един специален клип за административните ни звена за контакт с пациентите и научете повече за иновативните практики, които стоят зад нашата нова интернет страница, зад информационната ни система, зад контактния ни център, фронт офиса ни, нашата регистратура и каса и Дните на отворените врати в родилното ни отделение.

#ResourceNotFound: Labels, Accents#
 • Инвитро

  С близо 30 годишен опит в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" е помогнал на хиляди жени и двойки да изпитат голямата радост на родителството.

  Научете повече
 • Раждане

  Сигурно и спокойно раждане при опитни специалисти в комфортна среда. С нашата грижа и внимание тук ще се почувствате като у дома си.

  Научете повече
 • Бременност

  Доверете се на водещите АГ и фетални специалисти в България. Надлежното проследяването на бременността и добрата пренатална грижа значително подобряват качеството на бременността и вероятността за раждането на здраво и доносено бебе. 

  Научете повече
 • Оперативна гинекология

  Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

  Научете повече

Издаване на медицинска и друга документация

Нашите инициативи за пациенти

Ние създаваме с нашите пациенти общност на доверие и приятелство. Нашият връзка не приключва с успешното лечение, проследяването на бременността и раждането, а продължава дълги години напред.

Новини
 • Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 6 до 12 декември

  На 8 декември (неделя) ще се проведе безплатната практическа лекция „Специфика при хранене на новороденото – кърмене и смесено хранене“. Останали са малко свободни места, а водещ на лекцията е консултантът по грижи за новороденото Петя Милина. Тя ще ви разкаже повече за естественото хранене, за най-необходимите продукти, свързани с храненето на новороденото. Ще бъде засегната и темата за бебетата с по-специфични хранителни нужди, включително мъниците с ниско тегло и най-големите герои – недоносените.

 • Гинекологичната профилактика спасява живот

  Гинекологичното здраве е изключително важно за всяка жена. Това е и причината всяка дама да трябва ежегодно да отделя време за проследяване при специалист, а не да се чака появяването на проблем, за да отиде на преглед. Специализираните прегледи и изследвания са една от най-важните стъпки към здрав и щастлив живот. Нещо повече – колкото по-рано се диагностицира едно заболяване, толкова шансовете за лечение и по-леки последствия стават по-големи.

 • Д-р Петя Чавеева слага началото на редовните прегледи на наши специалисти във Видин

  На 30 ноември и 01 декември ръководителят на Сектора по фетална медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ д-р Петя Чавеева ще стартира в град Видин своите високоспециализирани прегледи на бременни. Пациентките от цяла Северозападна България могат да се възползват от качествена здравна грижа, предоставена от лекарския екип на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, в събота и неделя от 08:30 до 18:30 часа. Прегледите се извършват с предварително записване на час на телефон 0899151007.