Получаване на код за онлайн достъп

Уважаеми пациенти,

Молим Ви, след извършено плащане, попитайте НА КАСИТЕ на Медицински комплекс "Д-р Щерев" за получаването на Вашия персонален идентификационен код. Той се предоставя САМО след попълване на декларация - ТИП ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ НА регистратурата на болницата. 
 
Кодът ви е необходим за легитимация при получаването и коментирането на готови резултати, както и за всички справки по извършваните медицински грижи. В случай, че не предоставите вашия персонален код за идентификация, нашите сътрудници не могат да потвърдят самоличността ви и нямат право да дават информация по телефон или имейл. 

Молим Ви да обърнете внимание, че нормите на новата регулация за защита на личните данни не позволяват да се изпраща медицинска документация по имейл. Възможно е необходими документи да се получат дистанционно по куриер, като задължително се изисква обратна разписка. Заявяването на документи по куриер става след попълването на "Заявление" на място след легитимация. 

Инициативата е свързана със защитата на личните ви данни и е въведена от екипа на болницата ни във ваш интерес. 

Ако по някаква причина не Ви бъде предоставен персонален идентификационен код, молим Ви, СИГНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЕВРЕМЕННО НА МЯСТО, като се обърнете към нашите сътрудници на "Информация". Персонален идентификационен код НЕ МОЖЕ ДА ВИ БЪДЕ ПРЕДОСТАВЕН ПО-КЪСНО ПО ТЕЛЕФОН ИЛИ ИМЕЙЛ.  

Повече информация за защитата на личните Ви данни и получаването на готови изследвания можете да прочетете ТУК.
Полезна информация