Запишете се за безплатна консултация с репродуктивен специалист!

journal-reproductive-healthПо повод Деня на влюбените 14 февруари Медицински комплекс „Д-р Щерев“ организира безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми. Те ще се проведат на 19 и 20 февруари (събота и неделя), а час може да бъде записан единствено по телефона на 02 920 0901. Консултациите са насочени към двойки, които все още не са се насочили към диагностика или лечение, прекъснали са такова или се нуждаят от второ мнение след посещение на друга клиника. Те ще се провеждат от целия екип репродуктивни специалисти на болницата, начело с проф. Таня Тимева.

Достъпът на всеки пациент до качествена медицинска грижа е важен и ние се стараем да го осигурим. Освен това е нужно да поясним, че липсата на бременност не означава непременно инвитро. При повечето двойки проблемите могат да се преодолеят с по-кратко лечение“, пояснява проф. Тимева и още: „Но поставянето на диагнозата и пътя до реализирането на бременност може да се окаже по-лек, когато е извървян заедно с екип от репродуктивни специалисти, андролози, имунолози, психолози и акушерки в нашата болница.

Консултациите ще бъдат извършвани от проф. Таня Тимева, доц. Петя Андреевадоц. Мария Юнаковад-р Даниела Савовад-р Гинка Ганевад-р Ивелина Опрова и д-р Олга Палабуюк. Пациентите е нужно да носят документация от досегашно лечение, ако такова е провеждано.

Запишете се на 02 920 0901!

Новини