назад
Appartament_main

Апартамент за престой на пациенти

 

Осигуряването на добри медицински грижи, персонално внимание към всеки случай и удобството на нашите пациенти са първостепенни задачи за екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. В изпълнението на тази цел стартираме предлагането на допълнителна немедицинска услуга за всички наши пациенти, които пътуват до болницата ни от страната и чужбина и имат нужда от настаняване в София.

 

За да бъдат спокойни за своя престой Медицински комплекс „Д-р Щерев“ осигурява напълно обзаведен и предлагащ със всички удобства за комфортно настаняване апартамент, който се намира в непосредствена близост до лечебното заведение.

 

Апартаментът се състои от обширен хол с кухня, две големи спални, две бани с тоалетни, антре и две тераси. Адресът му е ул. Самодивско изворче 45 (точна локация на картата: https://goo.gl/maps/USahd47pwkcLb5sa6 ), намира се на 2 минути от Болницата ни пеша. Апартаментът е подходящ за настаняване на до 4 души.

 

Апартаментът е напълно обзаведен с мебели и всичко необходимо домакинско и битово оборудване и може да бъде ползван, както за краткосрочен, така и за по-дълъг престой. При по-продължителен престой е осигурено периодично почистване. Необходима е предварителна резервация на посочените по-долу контакти.

 

Цените за ползване на апартамента са следните:

  • Настаняване до 7 нощувки – 100 лв./на нощ
  • Настаняване до 14 нощувки – 80 лв./на нощ
  • Настаняване до 31 нощувки – 60 лв./на нощ
  • Такса почистване – 60 лв./на престой.

 

За резервации и повече информация във връзка с апартамента за пациенти на Медицински комплекс „Д-р Щерев“:

Маргарита Здравкова, тел. +359 888 46 17 21