Blagoveshtenie840x500

Празникът Благовещение

Благовещение е празникът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. На 25 март – Деня на благата вест, организираме традиционното тържество на родителите и децата, заченати и/или родени с нежното внимание и професионална грижа на нашите лекари, ембриолози, биолози и акушерки. Вижте снимки от нашите тържества от последните няколко години.

Видео: Благовещение при нас

Гледайте един емоционален разказ за празника, в който са отразени прекрасните чувства на нашите лекари, ембриолози, биолози и акушерки при срещата с малките слънчица, на които са помогнали да се появят на бял свят. Благодарим на нашите пациенти за искрените поздрави от сърце, които отправиха към нашите специалисти!

Видео разказ за Благовещение 2018

Споделяме с вас нашата голяма радост от изпълнения с много усмивки и смях празник Благовещение 2018. Вижте нашия забавен видео разказ за тазгодишното ни тържество, в което главните действащи лица са прекрасните малки съкровища, родени и/или заченати в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. 

P.S. За да усетите неповторимата емоция на Благовещение 2018, гледайте клипа със звук. 

Видео: Празникът Благовещение 2019

Благодарим ви, че споделихте с нас Благовещение - празникът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" и на всички бебета и вече поотраснали деца, заченати и/или родени в болницата! Ще ви очакваме догодина отново. 

P.S. Пуснете си звука, за да чуете колко весело е на Благовещение!