Цялата Q&A сесия с д-р Гинка Ганева е тук

20220620 ГГанева 450х250По покана на Kitty from the city репродуктивният специалист д-р Гинка Ганева отговори на въпроси на последователи на модния блогър и бъдеща мама, посветени на зачеването и проблемите, които понякога го съпътстват.

Всички въпроси и техните видео отговори ще откриете ТУК.

Възможността за настъпване на бременност при нормални условия, когато всичко е видимо наред, е около 25-30% всеки месец. В естествена ситуация причините не всяка жена да забременява мога да са различни. Стерилитетът засяга приблизително 15% от двойките и се определя като неспособност за забременяване въпреки редовните сексуални контакти и неприлагането на мерки за предпазване от бременност. В допълнение, за стерилитет се говори и в случаите на неуспех при износването на бременност.

Кога да потърсите репродуктивен специалист

Не отлагайте консултацията със специалист, ако са налице едно или повече обстоятелства с потенциал да възпрепятстват желанието ви за зачеване и износване на дете. Лечението на стерилитета може да изисква многопрофилен екип. Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се гордее с екипа си от опитни акушер-гинеколози, андролози, ендокринолози, ембриолози, биолози, психолози и други специалисти с отношение към сбъдването на най-голямата мечта – тази за бебе.

Новини