Курс по лапароскопски шев за напреднали

Advanced Laparoscopic Course (450 × 250 px)На 31 май и 01 юни екипът по оперативна гинекология на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ организира курс по лапароскопски шев за АГ специалист, напреднали в ендоскопската хирургия. Обучението ще се проведе от доц. Надя Магунска, д-р Елица Валериева и д-р Александър Бояджиев. Заниманията ще са организирани в следобедните часове на 31 май от 13:00 до 17:00 ч и сутрешните часове на 01 юни от 9:00 до 14:00 ч.

 

Курсът ще включва три части:

  1. Теоретична част по лапароскопски шев;
  2. Практическа част с hands-on занимания на ендоскопски тренажори;
  3. Представяне на хирургия на живо в операционна зала на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

 

Свободните места за лапароскопския курс за напреднали на 31 май и 01 юни са 5. Таксата за правоучастие е 90,00 лв. Записването става след попълване на регистрационна форма и заплащане на таксата.

 

УКАЗАНИЯ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

За да се регистрирате за участие в курсa по лапароскопска гинекологична хирургия за студенти по медицина и начинаещи специализанти, е нужно да посетите онлайн формата за регистрация по-долу, да попълните вашите данни и да заплатите съответната сума за регистрация на следната банкова сметка:

 

Титуляр на сметката: Сдружение "Институт по репродуктивно здраве"

IBAN: BG14STSA93000028559742

BIC: STSABGSF

Банка: ДСК АД

 

Основание за плащане: Лапароскопски курс + трите имена на участника.

 

След онлайн регистрация и заплащане на таксата за участие ще получите потвърждение в рамките на 24 часа след получаването на плащането, а непосредствено преди деня на курса по репродуктивна медицина ще получите e-mail с указания за достъп до залата на обучението.

 

Линк към формата за регистрация: https://www.surveymonkey.com/r/advanced_laparoscopic_course

Новини