Покана за Благовещение 2023

Благовещение 2023 (1200 × 630 px) (450 × 250 px)

Дойде времето да отправим традиционната си покана към Вас за любимото на всички наши пациенти и служители празнуване на Благовещение (25 март) - празникът на родителите и децата, заченати и/или родени в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

 

За поредна година сме приготвили за вашите слънчица специални изненади и подаръци, а любимите ви лекари и ембриолози ще ви очакват да празнуваме заедно празника на благата вест! Тази година ще създадем специални кътове, където да се срещнете отново със специалистите в различните направления в болницата ни и да си припомните тяхната грижа и внимание по пътя от зачеването, през проследяването на бременността, до раждането и следродилното възстановяне.

Тази година събитието е още по-специално, белязано от отстъпилото време на отдалеченост и изолация по света.

 

Малките ви съкровища ще могат да се порадват на весел куклен театър, да се смеят, гледайки фокуси, да се забавляват на атрактивните бебешки и детски кътове с аниматори и да полудуват на надуваемия ни замък с батут. Ще има още много, много изненади...

 

Заповядайте на 25 март 2023 г., събота, от 10:30 ч. в Медицински комплекс „Д-р Щерев” на ул. „Христо Благоев“ 25-31 в София.

 

Ще сме благодарни, ако ни донесете снимка на хартиен носител на вашите малки и пораснали слънчица за нашите специалисти, които ще окачин на новия ни фотокът, който ще бъде изграден за събитието и ще остане във фоайето на болницата ни.

 

Разбира се -  прекрасните моменти от тържеството, уловени от нашите фотографи, отново ще бъдат качени на интернет страницата ни и в социалните мрежи.

 

За присъствие на Благовещение 2023 е необходима предварителна регистрация.

Молим ви да попълнете регистрационната форма ТУК.
Новини