Безплатни прегледи по репродуктивна медицина и гинекология в гр. Пазарджик

MobileTeamПрез октомври, ноември и декември Медицински комплекс „Д-р Щерев“ сформира мобилен екип по репродуктивно и гинекологично здраве, който в няколко поредни съботи ще посети областните градове от Западна България. Нашите млади и подготвени АГ репродуктивни специалисти и оперативни гинеколози ще извършват безплатни консултации и прегледи с ултразвукова диагностика на жени и двойки с репродуктивни проблеми и на жени с гинекологични оплаквания. Безплатните прегледи и консултации са насочени към пациенти с проблемно забременяване, диагностициран инфертилитет или различни гинекологични оплаквания и не включват гинекологична профилактика.

 

Продължаваме на 18 ноември (събота) в град Пазарджик с прегледи от д-р Александър Бояджиев, който ще преглежда и консултира жени с гинекологични проблеми и жени и двойки с репродуктивни проблеми от 10:00 до 16:30 ч. Прегледите ще се извършват в кабинета на д-р Мая Гераскова  на бул. Мария Луиза 71 А в гр. Пазарджик. (локация в Google Maps: https://maps.app.goo.gl/boNc2JYm8vVgnt2S9 )

 

Часовете за безплатните прегледи са ограничени и необходимо предварително записване на тел. 02 920 09 01. При преглед, моля, носете със себе си наличната до момента документация от проведени прегледи и изследвания, ако разполагате с такава.

 

Очаквайте на нашия сайт и профилите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в социалните мрежи информация за следващите дати и адреси на посещенията на нашия мобилен екип по гинекологично и репродуктивно здраве в останалите областни градове от Западна България.

Новини