Летни профилактични пакети 2024

summer_prevantive_packagesВярваме, че профилактиката е ключът към доброто здраве, а понякога превантивната грижа спасява живот. За да насърчим своите пациенти да се погрижат профилактично за своето здраве нашият екип от специалисти на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ създаде серия от няколко тематични пакетни грижи. Специалните ни летни пакети ще бъдат валидни в месеците юни, юли, август и септември. Кампанията ни дава възможност на преференциални цени с отстъпки между 20% и 40% от редовните цени на отделните включени в пакетите медицински прегледи и изследвания, в летните по-свободни месеци пациентите да планират превантивна проверка и профилактична грижа в няколко тематични посоки. Пакетите са общо 8, като са разделени в средните направления:

 

  • Гинекологична онкопрофилактика – в два варианта на гинекологична онкопрофилактика и на гинекологична онкопрофилактика с мамологична профилактика;
  • Женско и мъжко репродуктивно здраве;
  • Ендокринно здраве – в два варианта: ендокринна профилактика на щитовидна жлеза и комбинация между ендокринна профилактика с проверка на женско репродуктивно здраве;
  • Комплексни пакети – в два варианта: пълна женска профилактика от А до Я и профилактика за жени в перименопауза и менопауза.

 

Можете да се запознаете с пълното съдържание и цените на летните профилактични пакети на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от линка.

Новини