Ето как работим в празничните дни

Работим и в празничните дниПрез предстоящите празнични дни болницата ще работи, като денонощен прием и грижа традиционно са осигурени в Родилно отделение и Гинекология. 

Напомняме, че при необходимост можете да си запишете час за АГ специалист и в почивните дни в направленията асистирана репродукция, бременност и раждане и фетална медицина. Вижте как тук: 

Лекарите ни с графици и в празничните дни

През предстоящите почивни дни Регистратура, Каса и Контактен център ще обслужват пациенти от 8:00 до 14:00 часа. При закупуване на пакет за проследяване на бременност или неонатологична грижа за новородено, ще можете да го активирате на касата на болницата. Информация и и звеното за медицинска документация няма да работят. 

Час за лекар можете да запишете онлайн ТУК.

Аптеката към Медицински комплекс "Д-р Щерев" ще работи всеки ден от 8:00 до 13:40 часа, така че ако ви предстои планиран прием на медикаменти, вземете ги до обед - колегите ще ви очакват.

Във всеки от предстоящите през април и май празнични дни лабораторията ни ще приема пациенти до 12:00 часа, като изключение ще се прави на Гергьовден (6 май) и 24 май, когато работното време ще е до 13:00 часа.

Новини