Покана за Благовещение 2024

Blagoveshtenie_2024Щастливи сме, че вече три десетилетия отправяме традиционната си покана към Вас за любимото на всички наши пациенти и служители тържество по случай Благовещение. Тази година ще отбележим на 24 март (неделя) празникът на родителите и децата, заченати и/или родени в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

 

За поредна година сме приготвили за вашите слънчица специални изненади и подаръци, а любимите ви лекари и ембриолози ще ви очакват да празнуваме заедно Празника на благата вест! И тази година ще създадем специални кътове, където да се срещнете отново със специалистите в различните направления в болницата ни и да си припомните тяхната грижа и внимание по пътя от зачеването, през проследяването на бременността, до раждането и следродилното възстановяне. Очаквайте и график кога вашите лекари и останалите членове на екипа на болницата ни ще се включат в празника, за да може да се поздравите с тях.

За малките ви съкровища сме подготвили много забавления,  атракции и приказни герои със съдействието на нашите приятели от Джули Марули (https://julimaruli.com/ ). Голямата ни изненада ще бъде специалния концерт на група Маргаритка (https://margaritka.bg/) и любимите  Биби и Мими.

 

Заповядайте на 24 март 2024 г., неделя, от 10:30 ч. до 13:00 ч. в Медицински комплекс „Д-р Щерев” на ул. „Христо Благоев“ 25-31 в София.

 

Разбира се -  прекрасните моменти от тържеството, уловени от нашите фотографи, отново ще бъдат качени в профилите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в социалните мрежи.

 

За присъствие на Благовещение 2024 е необходима предварителна регистрация.

Молим ви да попълнете регистрационната форма ТУК: 

Новини
Новини
Назад