Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 20 до 26 септември

Predstoiashto_20.09
Есенното време настъпва с бързи темпове, но пък то ще ни донесе прохлада и красиви пъстроцветни гледки. И независимо от вече дъждовното време, нашите инициативи продължават да събират активни любознателни пациенти.

В петък (20.09) не пропускайте да се запишете на последните останали места в Курса по първа помощ за бебета и деца. И във втория модул за този месец, опитните ни партньори от First Aid ще ви запознаят с практическите действията за оказване на първа помощ при възникване на животозастрашаваща ситуация при малчуганите, така че да сте подготвени с навременна реакция.

В събота (21.09) любимата ни акушерка Диди Димова, ръководител на индивидуалното и  груповото Училище за бъдещи родители на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, ще представи втория модул и ще ви запознае с всичко, което трябва да знаете за кърменето, а партньорите ни от тъканна банка BulGen ще бъдат на разположение за всякакви въпроси относно съхранението на стволови клетки.

В четвъртък (26.09) в Ден на отворените врати в родилно отделение сърдечния ни домакин Биляна Цветкова ще ви открехне най-съкровеното място на болницата. Напомняме ви, че поради големия интерес, инициативата вече се провежда три пъти месечно. Проверете кога са следващите свободни дати и се запишете за участие.

За участие в нашите инициативи е нужно предварително записване на тел.: 02/ 920 09 01 или на регистратурата на болницата. Очакваме ви!

На 22 септември се честват 111 години от обявяването на независимостта на България. Предстоят три почивни дни, но въпреки тях, регистратура, контактен центът и аптеката на болницата ще работят от 8:00ч до 14:00ч, а лабораторията ни ще е с работно време от 08:00ч до 12:00ч. Пожелаваме ви слънчеви празнични дни!

 

Новини