Професионален фотограф запаметява радостта от всяко изписване в Медицински комплекс „Д-р Щерев“

20190417 siteИзписването е един от най-важните дни за родителите на всяко новородено бебче. Това е денят, в който новият член на семейството се среща за първи път със своите близки и заедно поемат пътя към дома. Много често при подготовката за този ден родителите забравят да организират заснемането на всеки важен момент от първата среща на малкото вързопче с неговите баби и дядовци, лели, чичовци, батковци, каки и други любими хора. Като част от стремежа ни постоянно да предлагаме новости, подобрявайки грижите и услугите за пациентите, от началото на месец април в залата за изписване на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ има професионален фотограф.

Спомен за цял живот
Фотографът ще ви очаква в новата ни зала за изписване, която представихме преди броени дни. Работи с изключителен професионализъм, като улавя всеки важен момент от събитието. Снимките му пресъздават усмивките, погледите на умиление и радостта в очите на родителите и най-близките, дошли на изписването. Тези фотографии ще ви връщат винаги към един от най-красивите дни в живота ви.

Снимки за всеки
От услугите на фотографа може да се възползват всички пациенти, на които им предстои изписване. За да имате професионални снимки от този ден не е необходимо предварително записване. Единственото условие е да заявите желанието си и да оставите всичко в ръцете на професионалиста. Той ще улови всеки красив момент - от минаването ви през алеята на радостта, която води до новата зала за изписване до поемането на пътя към дома. След това ще получите красивите кадри обработени и ще имате възможност да изберете колко от тях искате да имате, така че да можете да се връщате към радостта от този ден отново и отново. Защото радостта, която заедно създаваме, трябва да бъде запазена в албуми, а защо не и споделена в социалните мрежи.

Новини