Фризьорски услуги за родилките вече предлага Медицински комплекс „Д-р Щерев“

site 08.7.От месец юли в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ всяка родилка получава възможност да се погрижи за прическата си в деня на прибирането й у дома с бебчето. Услугата е комплимент от болницата и се предлага напълно безплатно за дамите, избрали да родят при нас. Всяка от тях ще може да повери косите си в ръцете на квалифициран фризьор, който ще й съдейства първата среща на малкия човек с роднини и приятели да е още по-красива. Докато бебчето е под грижите на акушерките в родилно отделение, в часовете преди изписването си родилката ще може да получи фризура и щипка блясък към самочувствието си на майка.

Новата услуга, включена в цената на раждането в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, вече се предлага на дамите, избрали да дарят живот в болницата. В непосредствена близост до залата за изписване е нашето кътче на красота и грижа за самочувствието – специално оборудвано за целта на фризьорските услуги помещение, което предлага всичко необходимо за работата на фризьора и комфорта на пациентката. По този начин болницата ни обогатява немедицинските услуги, от които могат да се възползват дамите, станали майки и желаещи първите им дни в това амплоа да са изпълнени с щастие, усмивки и комфорт. След като преди броени месеци предложихме фотографски услуги в залата за изписване, в разгара на лятото добавяме и фризьор, които заедно с целия медицински и административен персонал на болницата правят престоя на майки и бебчета по-приятен, а изписването – истински празник.

Ако желаете да научите как протича раждането в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и какъв е пълният набор от услуги, от които може да се възползва всяка родилка, обърнете се към усмихнатите консултанти на нашия Фронт офис (Информация). Можете да се запишете и за групова разходка в родилното ни отделение като част от Деня на отворените врати – само позвънете на 02 920 0901. Ако пък предпочитате да останете у дома в летните горещини, разгледайте родилното ни отделение ТУК. Ние ще ви помогнем да сбъднете мечтата си за бебче и да се приберете в къщи с най-голямата радост за всяко семейство.

Новини