Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 30 март до 4 април

25032019_Blagoveshtenie _257 (1)Скъпи приятели,

В разгара на пролетта сме ви подготвили множество изненади, които сме убедени, че ще ви харесат. Те касаят родилното отделение, но повече информация за всичко ново, което готвим специално за нашите пациенти, очаквайте през месец април.

В четвъртък (4 април) ще може да разгледате нашето родилно отделение по време на Ден на отворените врати. Вълнуващата разходка из болницата и подробните спирки на всяко ключово място, свързано с предстоящото раждане, ще ви заредят с много енергия и увереност, че знаете как ще протекат нещата по време и след настъпване на раждането. Ден на отворените врати е инициативата, която подготвя всички бъдещи майка за най-прекрасния момент при нас – раждането на техните малки слънца. Напомняме ви, че за да присъствате, е необходимо предварително записване на тел.: 02/920 09 01 или на регистратурата на болницата. Побързайте, местата са ограничени!

Отново на 4 април можете да запишете детето си за безплатен преглед при лекар физиотерапевт. От него ще разберете как се развиват вашите бебчета и деца, които са на възраст между 1 месец и 14 години. Прегледите се провеждат между 12 и 19 часа в сектор Физиотерапия на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Специалист проверява двигателното развитие на вашето дете и ще ви насочи към подходящите физически активности. За да се възползвате от тази възможност е необходимо предварително записване на тел.: 02/920 09 01 или 0877 53 17 19 (сектор Физиотерапия).
Новини