Ново 3D видео показва производството на яйцеклетки и сперматозоиди

20190521 siteИзминаха 30 години от първото инвитро зачеване у нас. Над 10 000 са децата, родени благодарение на трите десетилетия работа на репродуктивните специалисти на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Като пионери в областта, ние непрекъснато ви представяме какви са методите и техниките, стоящи зад новия живот, винаги се стремим да бъдем иновативни както в медицинските услуги, така и в информацията, която ви предоставяме. Нашите пациенти трябва да са максимално информирани за това как се извършват медицинските процедури и какво се случва в организма на мъжа и жената по пътя към мечтаното бебче. Информираността дава сигурност и спокойствие и е изключително важна за успешния изход при лечение.

Ето защо и този път сме подготвили за вас нещо ново и любопитно. В серия от 2D/3D видеа ще ви запознаем с различни процеси, които протичат в нашия организъм. Тялото ни е съвкупност от сложни системи и изучаването му ни помага да сме подготвени, за да се справяме по-лесно с възникнали проблеми или заболявания. Чрез анимирани образи ще видите нагледно магията на природата вътре в нас.

Първото ни видео е посветено на двете клетки, които създават новия живот, а именно яйцеклетката и сперматозоида, и процесите по образуването им – овогенеза, сперматогенеза, както и овулацията. А в следващите видеа ще ви покажем как се случва оплождането и как започва всеки нов живот.

Най-новото видео на Медицински комплекс "Д-р Щерев" можете да гледате ТУК.

Новини