#ResourceNotFound: Labels, Accents#
 • Инвитро

  С близо 30 годишен опит в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" е помогнал на хиляди жени и двойки да изпитат голямата радост на родителството.

  Научете повече
 • Раждане

  Сигурно и спокойно раждане при опитни специалисти в комфортна среда. С нашата грижа и внимание тук ще се почувствате като у дома си.

  Научете повече
 • Бременност

  Доверете се на водещите АГ и фетални специалисти в България. Надлежното проследяването на бременността и добрата пренатална грижа значително подобряват качеството на бременността и вероятността за раждането на здраво и доносено бебе. 

  Научете повече
 • Оперативна гинекология

  Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

  Научете повече

Издаване на медицинска и друга документация

Нашите инициативи за пациенти

Ние създаваме с нашите пациенти общност на доверие и приятелство. Нашият връзка не приключва с успешното лечение, проследяването на бременността и раждането, а продължава дълги години напред.

Процедури за стягане на тазово дъно със специализиран стол EMSELLA BTL

Emsella Promo 2022 (450 × 250 px)

Краят на лятото е чудесен период да се възползвате от преференциални условия за всички пациенти на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ за процедури за стягане на тазово дъно със специализиран стол EMSELLA BTL.

 

Напомняме, че в Медицински комплекс "Д-р Щерев" предлагаме цени без аналог за процедури със специализирания стол Emsella -  единичната цена на процедура  е 45,00 лв., a можете да се възползвате и от допълнителни отстъпки при закупуване на пакети от 3, 6 и 9 процедури.

 

Допълнителни всички жени, родили в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, могат да се възползват от една безплатна процедура на специализиран стол EMSELLA BTL (няма ограничение кога е било раждането при нас, стига процедурата вече да не е била използвана).

 

При всеки закупен пакет за проследяване на бременност+раждане или проследяване на бременност+раждане+неонатологично проследяване или раждане+неонатологично проследяване получавате и три безплатни процедури със стол EMSELLA BTL (важи за пакети, закупени след месец юли 2022 г., трите безплатни процедури се активират автоматично към пакета и могат да се ползват след предварително записване на час).

 

Защо предлагаме процедури със стол EMSELLA BTL при нас:

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се утвърди като водещия родилен дом за раждане по естествените родови пътища. За изминалите три години при нас са проведени 2500 вагинални раждания или общо 70% от всички родоразрешения в нашето родилно отделение. В грижа за доверилите ни се пациенти ние разширява своите медицински услуги в периода на следродилно възстановяване. От месец септември 2022 г. всички жени, родили по естествен механизъм (т.нар. нормално раждане), както и всички нуждаещи се жени и мъже, могат профилактично или при вече налични оплаквания да се възползват от процедури чрез специализиран стол за стягане на тазово дъно EMSELLA BTL. Специално за тях създадохме специален кът в болницата ни, където всички желаещи могат да провеждат в спокойна и уютна атмосфера процедури със специализирания стол.

 

За какво се използва EMSELLA BTL:

Това е революционен нехирургичен метод за лечение на уринарната инконтиненция. Напълно безболезнена процедура, при която пациентите остават със своите дрехи. След няколко процедури се висока удовлетвореност на пациентите – при около  95% от възползвалите се пациенти се наблюдава подобрение.  Процедурите стимулират всички мускули на тазовото дъно и сенаблюдава  бърз ефект. Очаквайте скоро специална подсекция за стол EMSELLA на сайта на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в секция ПРЕГЛЕД (КАБИНЕТИ).

 

Какво представлява EMSELLA BTL:

EMSELLA представлява високотехнологичен “стол”, на който пациентът сяда, а чрез контролна конзола се управляват функциите и силата на интензитета на импулсите. EMSELLA е базиран на фокусирана електромагнитна технология (HIFEM) за стимулиране и възстановяване на нервно- мускулния контрол на дълбоките мускули на тазовото дъно. Методът е революционен и се базира на стимулиране и рехабилитация на тазовото дъно на жените с мощни магнитни импулси, които предизвикват стягане на мускулатурата и сфинктера на пикочния мехур, които са отслабнали и основна причина за инконтиненцията. Конзолата генерира магнитно поле с  голяма мощност  – около 2 Tesla (колкото при съвременния ядрено-магнитен резонанс), което позволява проникване на магнитните импулси в дълбочина. Процедурата е изключително щадяща за пациентите като по време на сеансите ще усетите приятно масажиране и тонизиране на тазовото дъно. Не се изисква никаква специална подготовка, а необходимо е да седнете с ежедневните си дрехи, без дори да се събличате, удобно на стола за около 30 мин.

 

Как работи технологията EMSELLA BTL:

Може да гледате видео тук: https://www.youtube.com/watch?v=2HLEVkT1LUU

 

За кого са препоръчителни процедурите с EMSELLA BTL:

 • всички пациентки на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които са преминали през т.нар. нормално раждане – извършването на процедури е с профилактична цел или при вече налични оплаквания;
 • жени, които вече имат оплаквания от уринарна инконтиненция без значение от възрастта;
 • мъже, които имат оплаквания от уринарна инконтиненция без значение от възрастта.

   

   

   

  Каква е цената за провеждане на процедури с EMSELLA BTL в Медицински комплекс "Д-р Щерев":

 • Фокусирана електромагнитна терапия със стол Emsella - единична процедура 45 лв.
 • Пакет Стандарт  фокусирана електромагнитна терапия със стол Emsella след раждане  - три процедури 108 лв.
 • Пакет Разширен  фокусирана електромагнитна терапия  със стол Emsella след раждане - шест процедури 203 лв.
 • Пакет Оптимален  фокусирана електромагнитна терапия със стол Emsella  след раждане - девет процедури 284 лв.
 • Пакет Стандарт  фокусирана електромагнитна терапия със стол Emsella  - три процедури 115 лв.
 • Пакет Разширен  фокусирана електромагнитна терапия  със стол Emsella - шест процедури 216 лв.
 • Какво е необходимо, за да се възползвате от процедурата:

  Предварително запазване на час за процедурата чрез Контактния ни център на тел. 02 920 09 01 или чрез онлайн формата за записване тук: https://shterevhospital.com/za-nas/zapishi-chas  

   

  Какво е необходимо при посещение със запазен час за процедура:

 • При ползване на една безплатна процедура за пациентки, родили в Медицински комплекс „Д-р Щерев“: Да се регистрирате на регистратурата на болницата, след което ще бъдете насочени към специалния кът със стол EMSELLA BTL и ще бъдете посрещната от младши лекар, който ще ви съдейства за провеждане на процедурата. Преди първата ви процедура ще бъдете поканена да прочетете и подпишете информирано съгласие. Целия процес на подготовка и извършване на процедурата продължава около 40 минути. След приключване на процедурата ще ви бъде маркирана безплатната процедура и тя ще бъде отбелязана като изразходвана. При изразходване на безплатната процедура за раждали при нас пациентки може да продължите с платени единични процедури или да закупите пакет от 3, 6 или 9 процедури в зависимост от Вашите предпочитания.
 • При ползване на три безплатни процедури за пациенти с пакети за бременност+раждане+неонатологично проследяване: Трите безплатни процедури важат за пациентки закупили след юли 2022 г. пакет за проследяване на бременност+раждане или проследяване на бременност+раждане+неонатологично проследяване или раждане+неонатологично проследяване. Процедурите са автоматично включени в гореизброените пакети. При посещение на място е необходимо да се регистрирате на регистратурата на болницата, след което ще бъдете насочени към специалния кът със стол EMSELLA BTL и ще бъдете посрещната от младши лекар, който ще ви съдейства за провеждане на процедурата. Преди първата ви процедура ще бъдете поканена да прочетете и подпишете информирано съгласие. Целия процес на подготовка и извършване на процедурата продължава около 40 минути. След приключване на процедурата тя ще ви бъде маркирана и ще бъде отбелязана като изразходвана. При изразходване на трите безплатни процедури, включени в пакета, може да продължите с платени единични процедури или да закупите пакет от 3, 6 или 9 процедури в зависимост от Вашите предпочитания.

   

 • При заплащане на единична процедура: Да се регистрирате на регистратурата на болницата, след което ще бъдете насочени към специалния кът със стол EMSELLA BTL и ще бъдете посрещната от младши лекар, който ще ви съдейства за провеждане на процедурата. Преди първата ви процедура ще бъдете поканена да прочетете и подпишете информирано съгласие. Целия процес на подготовка и извършване на процедурата продължава около 40 минути. След приключване на процедурата е необходимо да минете през касата на болницата за нейното заплащане.

   

 • При закупуване на пакет: При първо посещение при желание да закупите пакет за няколко процедури е необходимо да минете на касата на болницата и да заявите и заплатите своя пакет. След това е необходимо да се регистрирате на регистратурата на болницата, след което ще бъдете насочени към специалния кът със стол EMSELLA BTL и ще бъдете посрещната от младши лекар, който ще ви съдейства за провеждане на процедурата. Преди първата ви процедура ще бъдете поканена да прочетете и подпишете информирано съгласие. Целия процес на подготовка и извършване на процедурата продължава около 40 минути. След процедурата и при повторно посещение не е необходимо да минавате на касата на болницата, използването на вашите процедури се отчита автоматично. Ако желаете да направите справка колко процедури сте извършили и колко остават във вашия пакет към конкретна дата, може да я поискате на касата на болницата.

 

 

 

Какви са предварителните препоръки преди процедура с EMSELLA BTL:

Свободно, удобно облекло при посещението, за да постигнете най-добро позициониране по време на лечението. Избягвайте да носите дрехи, които съдържат метал в близост до третираната зона. Молим, избягвайте използването на тампони или превръзки. Лечението по време на менструация е противопоказано. Молим, да премахнете всички бижута или пиърсинги по време на лечението. Използването на електронни устройства (включително мобилни телефони) не се препоръчва по време на лечението.

 

Какви са противопоказанията за провеждане на процедура с EMSELLA BTL:

 • Бременност, ранен следродилен период и менструация. Кърменето е относително противопоказание.
 • Електронни импланти (като сърдечни пейсмейкъри, дефибрилатори и невростимулатори и др.)
 • Метални импланти (включително вътрематочни спирали)
 • Помпи за лекарства (напр. инсулинова помпа)
 • Злокачествено заболяване.
 • Белодробна недостатъчност.
 • Сърдечно-съдови заболявания.
 • Антикоагулантна терапия.
 • Заразна кожна болест.
 • Повишена телесна температура.

 

Запишете своя час за процедура за стягане на тазово дъно с EMSELLA BTL на тел. 02 920 09 01 или чрез онлайн формата за записване тук: https://shterevhospital.com/za-nas/zapishi-chas  


Новини