Подарете си здраве с Черен петък, eMAG и Медицински комплекс „Д-р Щерев“

shutterstock_345101900Вероятно всеки от вас вече е видял информация или покана за участие в т.нар. Черен петък – инициатива за пазаруване, която всяка година завладява света през месец ноември. За мнозина това е традиция, все още непопулярна по нашите географски ширини, но е факт, че в последните години всеки може да намери точно това, което му е нужно, при много по-изгодни условия точно по това време на годината. Един от първенците в предлагането на стоки със страхотни намаления е най-големият онлайн търговец eMAG. А какво по-естествено партньорство от това между сайта за пазаруване с най-богат асортимент и Медицински комплекс „Д-р Щерев“, където здравето на цялото семейство е поставено във фокуса на вниманието?

За първи път през 2019 г. Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се включва в Черния петък по специална покана на eMAG, за да предложи уникални възможности за вашето здраве. Участието ни е част от инициативата на онлайн търговеца да предложи оферти, които излизат извън обичайния асортимент, но са също толкова желани и ценни за потребителите. През предстоящия Черен петък ще можете да се сдобиете с ваучер за някои от най-търсените услуги, предлагани от специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, на повече от примамливи цени.

Очаквайте Черен петък на еMAG с участието на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, за да научите първи какви са офертите, от които ще може да се възползва всеки, желаещ да си подари здраве в някои от най-важните моменти от живота ни. Най-голямото пазаруване в България предстои след броени дни – на 22 ноември (петък). Вижте на сайта на еMAG как можете да го направите още по-вълнуващо и най-вече полезно!

Новини