назад
Lekcia_hranene840x500

Лекция "Специфики при храненето на новороденото" - акценти

В Медицински комплекс „Д-р Щерев” се провежда регулярно специалната безплатна практическа лекция, посветена на храненето на новороденото.

Лектор на презентациите е Петя Милина, подготвен лектор и консултант по грижи за новородени.

Лекциите се провеждат в конферентната зала на Медицински комплекс “Д-р Щерев”, мястото, където се провежда училището за бъдещи родители.

Практическа лекция – „Специфика при хранене на новороденото“

Кога ще се проведе следващата практическата лекция – „Специфика при хранене на новороденото“?

09 декември 2018 г. (неделя) от 11:00 ч.

Какво ще научите от изключително полезната презентация:

• Естествено хранене – най-често срещаните проблеми и помощ за тяхното разрешаване;

• Защо е важно храненето да е максимално близко до естественото и как специалните продукти NUK допринасят за това. Ортодонтски модел на хранене;

• Практични съвети – кои са най-необходимите продукти, свързани с храненето на новороденото бебе;

• Какво е важно да се има предвид при бебета с по-специфични хранителни нужди и особено при бебета с ниско тегло или недоносени бебета.
Практическа лекция „Специфика при хранене на новороденото“ - запишете се за участие

За да посетите практическата лекция – „Специфики при хранене на новороденото“, се запишете, като се обадите на нашия Контактен център – 02 920 09 01.

Побързайте, местата са ограничени, а входът е безплатен. Можете да изпратите заявка за записване, като ни изпратите имейл на contact@shterevhospital.com.

Видео: Училището за бъдещи родители

Гледайте видео за вълшебната Диди Димова и Училището за бъдещи родители „Ние създаваме радост“ към Медицински комплекс "Д-р Щерев". Ако бременността и раждането са едно красиво пътешествие по пътя към родителството, то няма по-подходящ водач и учител в това пътуване от опитната и обаятелна Диди Димова. Тя ръководи умело индивидуалното и груповото ни училище за бъдещи родители и е помогнала да стотици жени и двойки да преминат спокойни през 9-те месеца на очакване, да изживеят подготвени радостта от раждането на рожба си и да поемат уверени в себе си грижата за своето новородено.

Практическа лекция „Специфика при хранене на новороденото“ - обобщение

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ подкрепя естественото хранене. В конферентната ни зала регулярно провеждаме обучителна презентация за спецификите при храненето на новороденото. Презентацията се прави от Петя Милина, лектор с дългогодишен опит.

Други инициативи за бременни